Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kunst in bedrijf

21 januari 2018 van 14:30 - 18:00

€17.50

Evenement Navigatie

Nieuwjaarsbijeenkomst!

Op 21 januari 2018 start Bedrijvige Vrouwen met Op bezoek bij een bedrijvige vrouw. Netwerkbijeenkomsten op de locatie van steeds een andere bedrijvige vrouw. Voor bedrijvige vrouwen die graag hun bedrijf en deskundigheid zichtbaar willen maken. We trappen af met een bezoek aan maar liefst drie bedrijvige vrouwen deze eerste keer.

Kunst in bedrijf

Kunst kan je hart veroveren, je vol verbazing achterlaten én het kan iets toevoegen aan je bedrijf. Kunst draagt bij aan het imago, de identiteit van het bedrijf. Het kan bijvoorbeeld ingezet worden om de kernwaarde van een bedrijf te visualiseren. Kunst is een origineel cadeau voor relaties of werknemers, en kunst kan mensen verbinden…

Op zondag 21 januari 2018 openen drie bedrijvige vrouwen hun galerie en laten zij zien hoe kunst voor hen werkt en hoe het ook voor jou kan werken.

Met een groep bedrijvige vrouwen en andere geinteresseerden bezoeken we drie verschillende galeries van drie vrouwelijke kunstenaars in Amsterdam West. De kunstenaars vertellen over hun werk en laten ieder op hun manier de toegevoegde waarde van kunst zien. De drie galeries zijn op loopafstand van elkaar en worden gezamenlijk bezocht. De dag eindigt met een netwerkborrel op de laatste locatie. Bovendien staat er op iedere locatie een heerlijk drankje en hapje klaar!

 

 

Investering: 17,50 (incl. hapjes/drankjes)

WaarMLB galerie van bedrijvige vrouw Marie-Louise BoelGalerie Ei van bedrijvige vrouw Judith Zwaan en Galerie Salon West van bedrijvige vrouw Gaid Ombre

 

 

Gegevens

Datum:
21 januari 2018
Tijd:
14:30 - 18:00
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:

Locatie

MLB Galerie
Witte de Withstraat 32A
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Tickets

30 beschikbaar
Kunst in bedrijf17,50Toegangskaart Kunst in bedrijf, zondag 21 januari 2018

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Sending

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Log in with your credentials

Forgot your details?