Bedrijvige vrouw
Naam

Chantal Samson

Email adres

chantal@samsonc8.nl

Bedrijf 1

SamsonC8

Tagline/slogan

Coaching | Training | Communicatieadvies | Facilitator

Categorie/werkgebied

Training & Coaching

Omschrijving werkzaamheden

 

Ik ben coach en trainer met een stevige achtergrond in marketing en communicatie binnen zowel het bedrijfsleven als de semi-publieke sector.

 

De rode draad in mijn activiteiten is: Identiteit (Waar sta jij voor?) en Koersbepaling (Waar wil je heen? Hoe kom je waar je wil zijn?).

 

Met mijn open houding en nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt, inspireer en enthousiasmeer ik mijn coachees en de teams waar ik mee werk. Ik stel vragen die prikkelen tot nadenken en beweging. Vanuit rust en aandacht help ik nieuw perspectief te ontwikkelen dat aanzet tot actie.

 

Ik coach en train op diverse onderwerpen met focus op: talentontwikkeling, zingeving, vitaliteit, mindfulness en personal branding. Ben door mijn commerciële en projectmanagement achtergrond ook sterk als agile of business coach.

 

Sta bij StiR geregistreerd als Erkend Coach.

 

 

Stadsdeel

Centrum

Website 1

http://www.samsonc8.nl

Wat is je drijfveer?

 

Mensen en teams in beweging brengen en zo bijdragen aan meer vitaliteit, creativiteit, werkplezier en levensgeluk. Mijn droom is zoveel mogelijk mensen helpen om met meer plezier, creativiteit en rust te leven en werken.

Dromen of ambities

Mijn droom is om mijn kennis, creativiteit en inspiratie te delen door het schrijven van boeken en spreker te zijn bij een Speakers Academy.

Verder wil ik ook vaker aan de slag als moderator of dagvoorzitter. Heb je een facilitator nodig die een stevige regie, rust en humor meebrengt? Here I am!

Motto

If you follow your heart, the universe will make room for you