Wat doe ik

Ik help klanten om aansluiting te vinden bij hun doelgroep, bij de (culturele) taal, de belevingswereld, de wensen en behoeften van de doelgroepen. Ik help klanten om hun doelgroep te begrijpen en te kunnen bereiken en te kunnen raken met de juiste middelen (onderzoek, organisatie en projecten-op-maat). En indien nodig weet ik ook de benodigde gelden voor activiteiten of projecten te vinden. Mijn kracht en creativiteit zitten hem niet alleen in de verschillende werkzaamheden die ik verricht maar tevens in het aantal verschillende sociale netwerken waarin ik me al jaren beweeg. Ik ben in staat om over (organisatie)grenzen heen te kijken…en sta altijd open voor nieuwe ontmoetingen.

Mijn drijfveer

Gedreven door mijn streven naar een wereld met meer spiegels voor mijn twee dochters van 6 en 11 jaar heb ik een hele duidelijke missie in mijn leven. Ik wil graag mensen bewust maken van hun eigen positie in de samenleving waardoor ze in staat zijn open en onbevooroordeeld (werk) relaties aan te gaan. Door dit bewustzijn te helpen creëren, hoop ik dat mensen elkaar meer gaan zien zoals ze werkelijk zijn. Gelijkwaardigheid en respect staan hierin centraal.

Mijn dromen en ambities

In volle gezondheid met anderen vernieuwende maatschappelijke en culturele ideeen en projecten blijven vormgeven die mensen in beweging brengen zodat ze hun positie kunnen verbeteren.

Berichten van Helen

Vrouwen van Amsterdam, kapitaal van de stad!

testimonials

Er is er één jarig hoera hoera, dat kan je wel zien dat is… Normaal ga je naar een feestje en dan geef je iets. Je geeft een cadeau, je zingt een lied, je besteedt aandacht aan het feestvarken, degene die het feest geeft staat in het (meer…)

Chiara Spruit
https://indiaaninjekast.nl/

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?