Wat doe ik

Ik help klanten om aansluiting te vinden bij hun doelgroep, bij de (culturele) taal, de belevingswereld, de wensen en behoeften van de doelgroepen. Ik help klanten om hun doelgroep te begrijpen en te kunnen bereiken en te kunnen raken met de juiste middelen (onderzoek, organisatie en projecten-op-maat). En indien nodig weet ik ook de benodigde gelden voor activiteiten of projecten te vinden. Mijn kracht en creativiteit zitten hem niet alleen in de verschillende werkzaamheden die ik verricht maar tevens in het aantal verschillende sociale netwerken waarin ik me al jaren beweeg. Ik ben in staat om over (organisatie)grenzen heen te kijken…en sta altijd open voor nieuwe ontmoetingen.

Mijn drijfveer

Gedreven door mijn streven naar een wereld met meer spiegels voor mijn twee dochters van 6 en 11 jaar heb ik een hele duidelijke missie in mijn leven. Ik wil graag mensen bewust maken van hun eigen positie in de samenleving waardoor ze in staat zijn open en onbevooroordeeld (werk) relaties aan te gaan. Door dit bewustzijn te helpen creëren, hoop ik dat mensen elkaar meer gaan zien zoals ze werkelijk zijn. Gelijkwaardigheid en respect staan hierin centraal.

Mijn dromen en ambities

In volle gezondheid met anderen vernieuwende maatschappelijke en culturele ideeen en projecten blijven vormgeven die mensen in beweging brengen zodat ze hun positie kunnen verbeteren.

Berichten van Helen

Vrouwen van Amsterdam, kapitaal van de stad!

testimonials

 

Het Back2Busines traject van Bedrijvige Vrouwen heeft mij een liefdevolle duw in de  rug gegeven. Ik zie deze kans als een lot uit de loterij. Het gevoel dat er iemand een hand uitsteekt en zegt “kom, ik help je wel”. Het is ook fijn om met meerdere vrouwen in zo’n traject te zitten en in de bijeenkomsten te delen wat er speelt.

 

Jildou heeft mij doen beseffen dat mijn kwaliteiten en kennis de wereld in geholpen moest worden. Zij geloofde in mij, wat mij ook weer zelfvertrouwen gaf en daardoor weer de draad kon oppakken. Ik zat privé en in mijn onderneming vast! De tips en de coaching om mijn onderneming een boost te geven hebben mij direct geholpen. Met veel humor, pit en liefde heeft ze mij een spiegel voorgehouden. En dat heeft ook míj letterlijk een boost gegeven. Zij voelde precies aan hoe ze mij de goede richting in kon duwen. En dat is niet de makkelijkste weg, maar wel de beste.

 

Dat blijkt, want mijn doel was om klanten te krijgen en dat is gelukt! Ik geef nu zelfs workshops. Zes maanden geleden had ik dat niet gedurfd. Ontzettend bedankt voor deze kans! Ik vond het superfijn om gesteund te worden door Back2Business, mijn coach en alle andere 9 vrouwen!”

Gulcan

 

Meedoen met het derde Back2Business traject voor vrouwen in West? Kijk of je in aanmerking komt.

Back2Business heeft mij een liefdevolle duw in de rug gegeven

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?