Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Back-2-Business trainings/coachingstraject

1 november 2021 van 08:00 - 30 april 2022 van 17:00

In vervolg op twee succesvolle edties van Back2Business wil Bedrijvige Vrouwen vrouwen uit Amsterdam West die al langer overwegen om een eigen bedrijf te beginnen met stappen helpen zetten richting eigen bedrijf. Het coachings- en trainingstraject Back-2-Business bestaat is laagdrempelig, bestaat uit individuele en groepsbegeleiding van professionele businesscoaches en is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in ondernemen.

Ben jij een vrouw woonachtig in Amsterdam West en heb je serieuze plannen om voor jezelf te beginnen?Beantwoord onderstaande vragen en wij kijken of je in aanmerking komt voor een vrijblijvend intakegesprek in september 2021

Intakegesprekken zullen plaatsvinden op de woensdagen 13 en 20 oktober (10-14 uur) en de vrijdagen 8 en 27 oktober (14-18 uur)

Deelnemers over een eerder Back-2-Business traject

“Ik heb het coaching traject Back2Business als zeer inspirerend en waardevol ervaren. Het traject en de coaches voorzien op een professionele en positief betrokken manier in coaching op maat en passende kennisoverdracht met betrekking tot relevante onderwerpen voor startende ondernemers. Het brengt vrouwen bij elkaar, ondersteunt hun initiatief, zet ze in hun kracht en helpt ze vooruit. “

Kate

“Het  traject Back II Business heeft mij een verdiepende inzicht gegeven over het ondernemen. Zowel de thema-bijeenkomsten als de coachingsessies waren super informatief. Vooral de themabijeenkomst over branding was voor mij een enorme meerwaarde. Het netwerk van de bedrijvige vrouwen  is divers en krachtig. “

Uma

“Coaching bijeenkomsten heb ik ervaren als inspirerend, nuttig en ondersteunend. Ik heb dingen geleerd die ik niet wist, nieuwe mogelijkheden ingezien dankzij de sessies en ook motivatie gevonden om door te gaan. “

Andjelka

 

Over het Back2Business traject

 1. Trajectduur

Het traject duurt  zes tot acht maanden. We beginnen met een intakegesprek van maximaal anderhalf uur. En op basis van de uitkomst van de gesprekken, stellen wij samen met jou een   individueel, realistisch en haalbaar trainingstraject op. Het traject start in ieder geval met een interactieve groepsbijeenkomst over wat ondernemen inhoudt. Vervolgens wordt je in contact gebracht met een coach/begeleider.

 

 1. Voor wie

Doelgroep bestaat uit vrouwen woonachtig in stadsdeel West met  (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt die  aantoonbaar geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun economische positie via zelfstandig ondernemerschap.

 

 1. Werkwijze

Basis- en startpunt van het traject is de uitgebreide intake. Hierin komen o.a. achtergrond, ervaringen, wensen, behoeften, dromen, doelstellingen en ambities ter sprake. Op basis van de intake worden de inhoud van het individuele traject en de leerdoelen vastgesteld. Gedurende het traject ontvang je individuele begeleiding, groepsgerichte training op gebied van o.a. marketing, productontwikkeling en sales. Afhankelijk van de behoeften en wensen van alle deelneemsters kunnen er  maximaal drie specifieke themagerichte workshops worden georganiseerd.

 

 1. Afronding

Met iedere deelneemster  vindt een eindgesprek plaats waarin je advies en handvaten krijgt aangereikt ten aanzien van de te nemen stappen om je individuele ondernemersdoelstellingen te realiseren.

 

 1. Beoogde resultaten

Na afloop van het traject:

 • Heb je een realistische kijk op zelfstandig ondernemen en wat dat van je vraagt;
 • Heb je inzicht in je potentiele markt;
 • Heb je kennis van het vinden en binden van klanten;
 • Heb je kennis opgedaan van verschillende manieren om je producten beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de klant;
 • Ben je in het bezit van een “roadmap” om jouw ondernemersdoelstelling te realiseren.

 

 1. Trainers

Trainingen worden  afhankelijk van de behoeften verzorgd door ervaren professionele trainers/trainsters uit ons netwerk.  Namen  van trainers/coaches zijn bijvoorbeeld  Jildou Oostenbrug, Rabea Ben Salah, Marjet Wullink en Stephen Deul.

 

 1. Kosten

We vragen een symbolische eigen bijdrage van € 50. Het traject is € 1750 euro waard.

 

Aanmelden voor een intakegesprek: https://forms.gle/AiTGwUVm7JG3NUhf9

 

De eerste twee trajecten in stadsdeel West zijn succesvol verlopen. Ken je vrouwen voor wie dit traject interessant is of wil je zelf deelnemen. Neem contact met ons op!

Gegevens

Begin:
1 november 2021 van 08:00
Einde:
30 april van 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Bedrijvige Vrouwen
E-mail:
info@bedrijvigevrouwen.nl
Site:
www.bedrijvigevrouwen.nl

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?