Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Back-2-Business trainings/coachingstraject

1 september 2021 van 08:00 - 30 april 2022 van 17:00

Meld je snel aan voor het derde Back-2-Business traject van Bedrijvige Vrouwen. Lees eerst wat het inhoudt en stuur ons dan een mail voor een intakegesprek.

 

 1. Trajectduur

Het traject duurt  zes-acht maanden. We beginnen met een intakegesprek van maximaal anderhalf uur. En op basis van de uitkomst van de gesprekken, stellen wij samen met jou een   individueel, realistisch en haalbaar trainingstraject op. Het traject start in ieder geval met een interactieve groepsbijeenkomst over wat ondernemen inhoudt. Vervolgens wordt je in contact gebracht met een coach/begeleider.

 

 1. Voor wie

Doelgroep bestaat uit vrouwen woonachtig in stadsdeel West met  (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt die  aantoonbaar geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun economische positie via zelfstandig ondernemerschap.

 

 1. Werkwijze

Basis- en startpunt van het traject is de uitgebreide intake. Hierin komen o.a. achtergrond, ervaringen, wensen, behoeften, dromen, doelstellingen en ambities ter sprake. Op basis van de intake worden de inhoud van het individuele traject en de leerdoelen vastgesteld. Na de interactieve groepsbijeenkomst waarbij o.a. ervaringen, dromen en ambities worden gedeeld, ga je aan de slag met hun individuele businesscoach. Gedurende het traject ontvang je individuele begeleiding, groepsgerichte training op gebied van o.a. marketing, productontwikkeling en sales. Afhankelijk van de behoeften en wensen van alle deelneemsters kunnen er specifieke themagerichte workshops worden georganiseerd.

Er worden netwerkgesprekken of interviews georganiseerd waarbij je indien gewenst wordt gekoppeld aan een succesvolle bedrijvige vrouw uit ons netwerk  Daarnaast zijn er een of twee terugkomdagen waarbij je je individuele ervaringen, bevindingen en voortgang met de trainer(s) en met elkaar uitwisselen.

 

 1. Afronding

Met iedere deelneemster  vindt een eindgesprek plaats waarin je advies en handvaten krijgt aangereikt ten aanzien van de te nemen stappen om je individuele ondernemersdoelstellingen te realiseren.

 

 1. Beoogde resultaten

Na afloop van het traject:

 • Heb je een realistische kijk op zelfstandig ondernemen en wat dat van je vraagt;
 • Heb je inzicht in je potentiele markt;
 • Heb je kennis van het vinden en binden van klanten;
 • Heb je kennis opgedaan van verschillende manieren om je producten beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de klant;
 • Ben je in het bezit van een “roadmap” om jouw ondernemersdoelstelling te realiseren.

 

 1. Trainers

Trainingen worden  afhankelijk van de behoeften verzorgd door ervaren professionele trainers/trainsters uit ons netwerk.  Namen  van trainers/coaches zijn bijvoorbeeld  Jildou Oostenbrug, Rabea Ben Salah, Marjet Wullink en Stephen Deul.

 

 1. Kosten

We vragen een symbolische eigen bijdrage van € 50. Het traject is € 1750 euro waard.

 

Aanmelden: stuur zo snel mogelijk een mail naar Bedrijvige Vrouwen

De eerste twee trajecten in stadsdeel West zijn succesvol verlopen. Ken je vrouwen voor wie dit traject interessant is of wil je zelf deelnemen. Neem contact met ons op!

Gegevens

Begin:
1 september van 08:00
Einde:
30 april 2022 van 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Bedrijvige Vrouwen
E-mail:
info@bedrijvigevrouwen.nl
Site:
www.bedrijvigevrouwen.nl

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?