Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Back-2-Business trainings/coachingstraject

16 april van 08:00 - 31 december van 17:00

 1. Trajectduur

Het traject duurt 3 maanden. We beginnen met een intakegesprek van maximaal anderhalf uur. En op basis van de uitkomst van de gesprekken, stellen wij samen met jou een   individueel, realistisch en haalbaar trainingstraject op. Het traject start in ieder geval met een interactieve groepsbijeenkomst over wat ondernemen inhoudt. Vervolgens wordt je in contact gebracht met een coach/begeleider.

 

 1. Voor wie

Doelgroep bestaat uit vrouwen woonachtig in stadsdeel West met  (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt die  aantoonbaar geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun economische positie via zelfstandig ondernemerschap.

 

 1. Werkwijze

Basis- en startpunt van het traject is de uitgebreide intake. Hierin komen o.a. achtergrond, ervaringen, wensen, behoeften, dromen, doelstellingen en ambities ter sprake. Op basis van de intake worden de inhoud van het individuele traject en de leerdoelen vastgesteld. Na de interactieve groepsbijeenkomst waarbij o.a. ervaringen, dromen en ambities worden gedeeld, ga je aan de slag met hun individuele businesscoach. Gedurende het traject ontvang je individuele begeleiding, groepsgerichte training op gebied van o.a. marketing, productontwikkeling en sales. Afhankelijk van de behoeften en wensen van alle deelneemsters kunnen er specifieke themagerichte workshops worden georganiseerd.

Er worden meeloopdagen georganiseerd waarbij je indien gewenst wordt gekoppeld aan een succesvolle bedrijvige vrouw uit ons netwerk en meeloopt binnen haar bedrijf. Daarnaast zijn er een of twee terugkomdagen waarbij je je individuele ervaringen, bevindingen en voortgang met de trainer(s) en met elkaar uitwisselen.

 

 1. Afronding

Het traject wordt afgesloten met een slotbijeenkomst waarbij je een individuele  presentatie verzorgt ten aanzien van je bedrijf(sidee). Vervolgens vindt er met iedere deelneemster een gesprek plaats waarin je advies en handvaten krijgt aangereikt ten aanzien van de te nemen stappen om je individuele ondernemers-doelstellingen te realiseren.

 

 1. Beoogde resultaten

Na afloop van het traject:

 • Heb je een realistische kijk op zelfstandig ondernemen en wat dat van je vraagt;
 • Heb je inzicht in je potentiele markt;
 • Heb je kennis van het vinden en binden van klanten;
 • Heb je kennis opgedaan van verschillende manieren om je producten beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de klant;
 • Ben je in het bezit van een “roadmap” om hun ondernemersdoelstelling te realiseren.

 

 1. Trainers

Trainingen worden  afhankelijk van de behoeften verzorgd door ervaren professionele trainers/trainsters uit ons netwerk.  Namen  van trainers/coaches zijn bijvoorbeeld  Jildou Oostenbrug, Rabea Ben Salah en Stephen Deul.

Saillant detail is dat  je na afloop een abonnement krijgt aangeboden voor Bedrijvige Vrouwen waarmee je gedurende een volledig jaar gratis kunt participeren aan de netwerkbijeenkomsten van Bedrijvige Vrouwen. En met korting kunt deelnemen aan workshops etc.

 

 1. Kosten

Een traject van drie maanden kost € 1750 euro per persoon.  Op basis van het intakegesprek bekijken we of er mogelijkheden zijn om een traject-op-maat te starten met Bedrijvige Vrouwen.

 

Aanmelden: stuur zo snel mogelijk een mail naar Bedrijvige Vrouwen

Het eerste traject in stadsdeel West is succesvol verlopen. Ken je vrouwen voor wie dit traject interessant is of wil je zelf deelnemen. Neem contact met ons op!

Gegevens

Begin:
16 april van 08:00
Einde:
31 december van 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Bedrijvige Vrouwen
E-mail:
info@bedrijvigevrouwen.nl
Website:
www.bedrijvigevrouwen.nl

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?