Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

de Gelukkige Ondernemer

8 oktober 2017 van 13:30 - 19:00

€17.5

Vijf jaar Bedrijvige Vrouwen

Jubileumevent De Gelukkig Ondernemer

Wist je dat Nederland op nummer zes staat van de lijst gelukkigste landen ter wereld? Een belangrijke voorwaarde voor geluk is dat je je eigen keuzes kunt maken, vrij bent om je te ontplooien op een manier die jij wilt. Als bedrijvige vrouw heb je hier waarschijnlijk heel bewust voor gekozen, omdat je je eigen weg wilde gaan, je dromen achterna. Maar die vrijheid kan ook lastig zijn: soms heb je zo’n dag waarop je wilde dat iemand anders even de moeilijke keuzes voor je maakte.  Geluk zit soms ook in het vermogen te accepteren dat je het niet allemaal perfect kunt doen…

 

Je hebt gekozen voor het ondernemerschap omdat je er gelukkiger van werd, om welke reden dan ook. Hoe blijf je gelukkig in je ondernemerschap, met alle ups en downs? Dat is waar het bij deze jubileum bijeenkomst van Bedrijvige Vrouwen om gaat. Met workshops, netwerken en kennis uitwisselen met een feestelijk tintje.

 

Bedrijvige Vrouwen bestaat inmiddels vijf jaar. We zijn blij dat we in die tijd zo veel geweldige bedrijvige  vrouwen hebben mogen ontmoeten. Graag horen we van jullie hoe we ook de komende jaren kunnen blijven verbinden, versterken en inspireren. Want daar worden wij gelukkig van!

 

Wil jij ervaren hoe het voor jou kan werken? Kom dan ook naar het Jubileumevent De Gelukkige Ondernemer op zondag 8 oktober as. Er is een middag- en een avondprogramma met kwalitatieve workshops, lezingen of ‘mini-masterclasses’.

13.30                Inloop

14.00                Welkom en opening event

14.30                Workshopronde 1  kwalitatieve workshops van bedrijvige vrouwen

16.00                Einde workshopronde 1, tijd voor thee & koffie

16.30                Workshopronde 2 kwalitatieve workshops van bedrijvige vrouwen 

18.00                Einde workshopronde 2, tijd voor een hapje en een drankje en inspirerende  ontmoetingen

19.30                Einde dag

 

Op het programma

 

Tijdens en na afloop van het formele deel kun je op een aansprekende manier in gesprek komen met inspirerende ondernemers en mensen van de Gemeente Amsterdam. Dit alles onder het genot van een hapje. De kaartverkoop is gestart en dankzij de Gemeente Amsterdam betalen bedrijvige vrouwen slechts 17,50 in plaats van 49,50. Bedrijvige Vrouwen met een pro-abonnement krijgen bovendien nog eens 25% korting! Wacht niet te lang want op is op.

Gegevens

Datum:
8 oktober 2017
Tijd:
13:30 - 19:00
Kosten:
€17.5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Bedrijvige Vrouwen
E-mail:
info@bedrijvigevrouwen.nl
Site:
www.bedrijvigevrouwen.nl

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?