Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kunst in bedrijf

21 januari 2018 van 14:30 - 18:30

€17,50

Nieuwjaarsbijeenkomst!

Op 21 januari 2018 start Bedrijvige Vrouwen met Op bezoek bij een bedrijvige vrouw. Netwerkbijeenkomsten op de locatie van steeds een andere bedrijvige vrouw. Voor bedrijvige vrouwen die graag hun bedrijf en deskundigheid zichtbaar willen maken. We trappen af met een bezoek aan vier bedrijvige vrouwen deze eerste keer.

 

Kunst in bedrijf

Kunst kan je hart veroveren, je vol verbazing achterlaten én het kan iets toevoegen aan je bedrijf. Kunst draagt bij aan het imago, de identiteit van het bedrijf. Het kan bijvoorbeeld ingezet worden om de kernwaarde van een bedrijf te visualiseren. Kunst is een origineel cadeau voor relaties of werknemers, en kunst kan mensen verbinden…

Op zondag 21 januari 2018 openen twee bedrijvige vrouwen hun kunstgalerie en laten zij zien hoe kunst voor hen werkt en hoe het ook voor jou kan werken en twee bedrijvige vrouwen openen op de route hun tassenatelier.

Met een groep bedrijvige vrouwen en andere geinteresseerden bezoeken we twee verschillende galeries van twee vrouwelijke kunstenaars in Amsterdam West. De kunstenaars vertellen over hun werk en laten ieder op hun manier de toegevoegde waarde van kunst zien. De twee galeries zijn op loopafstand van elkaar en worden gezamenlijk bezocht. De dag eindigt met een netwerkborrel op de laatste locatie. Bovendien staat er op iedere locatie een heerlijk drankje en hapje klaar!

 

We starten stipt om half drie bij Marie-Louise in MLB galerie, Witte de Withstraat 32A, 1057 XZ Amsterdam en we eindigen in Galerie Salon West van Gaid Ombre.

 

Programma

14.30 – 15.00               Bezoek en praatje MLB Galerie

15.00- 15.20               Wandelen naar het Tassenatelier

15.20 – 15.50               Bezoek en praatje het Tassenatelier, Marjon Leek vertelt over de tassen die Suzie van Schaik en Marjon Leek  ontwerpen.

15.50 – 16.00               Wandelen naar Galerie Salon West

16.00 – 16.30               Bezoek en praatje Galerie Salon West

16.30 – 18. 30              Netwerken en borrelen met hapjes om  de start van het nieuwe jaar te vieren!

 

Bezoek MLB Galerie:  Marie-Louisi vertelt over de galerie, galeriehouder zijn en natuurlijk wordt er gesproken over kunst en kunstenaar zijn. Kunstenaar Ank Bredewold exposeert deze maand haar ervaringen/indrukken van haar voetreis van Lucca naar Rome. Ze doet dat met super kleurrijke vrolijk makende schilderijen van textielcollages en olieverf. Er is thee en koffie met iets lekkers erbij.

 

Bezoek  het Tassenatelier: Marjon Leek vertelt iets over het proces van de tassen die Marjon en Suzie ontwerpen en je kunt de bijzondere tassen die zij maken bewonderen en misschien vindt je de zakelijke tas die je altijd al wilde hebben. En dit alles onder het genot van een heerlijk drankje en wat lekkers.

 

Bezoek Galerie Salon West: De kunstenaars van Salon West laten u graag zien hoe je kunst kan toepassen in je bedrijf. Diensten van Art Lease tot kunst cadeau’s bij bijzondere gelegenheden zijn hier verkrijgbaar. De kunstenaars zijn zelf aanwezig om meer te vertellen over hun werk. Bijvoorbeeld Mark Louisse. Zijn werk is beïnvloed door streetart en comic art en is zeer complex. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Of Susan Schoemaker. Haar werk is figuratief en de blikken van haar figuren blijven intrigeren. Ook het werk van Gaïd Ombre is figuratief. Haar werk heeft een vintage gevoel en is vlot geschilderd op aluminium en afgewerkt met een epoxy laag.

 

Investering: 17,50 (incl. hapjes/drankjes)

WaarMLB galerie van bedrijvige vrouw Marie-Louise Boel, het Tassenatelier van bedrijvige vrouwen Marjon Leek en Suzie van Schaik en Galerie Salon West van bedrijvige vrouw Gaid Ombre

 

 

Gegevens

Datum:
21 januari 2018
Tijd:
14:30 - 18:30
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Bedrijvige Vrouwen
Gaid Ombre

Locatie

MLB Galerie
Witte de Withstraat 32A
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?