Tags: 

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #1138
  Helen Sumter
  Sleutelbeheerder

   Bedrijvige Vrouwen Zoekt *

   Voor Chantal Samson
   Chantal sprak ik even kort tijdens de WomenInc bijeenkomst eind januari en vanmorgen telefonisch wat langer. Zij is bezig haar eigen bedrijf op te starten. Al pratend over een paar onderwerpen bleek dat zij een interessant aanbod had wat ik graag met jullie wil delen. Ik zou dus zeggen lees haar oproep even en doe er je voordeel mee.

   Coachees gezocht!

   Heb jij een vraag waar je mee zit? Ik bied me aan als jouw coach.

   Bedrijvige vrouwen, allemaal druk bezig met je bedrijf en misschien ook met een gezin, familie, vriendinnen en vele andere zaken. Maar soms heb je behoefte om stil te staan bij je eigen vragen. Het kan zijn dat er dingen spelen in de werk- of de privésfeer waar je graag aandacht voor wil. Dat hoeven geen grote problemen te zijn maar kan iets zijn waar je toch ‘last’ van hebt en waar je graag op wil reflecteren of verandering in wil brengen. Herken je dit?
   Dan bied ik me aan als coach. Ik volg nu de leergang Coaching voor Professionals bij School voor Coaching om me te laten certificeren. Maar ik beschik al over ervaring met coachen binnen werk settings van collega’s en medewerkers. Uit hun feedback weet ik dat ik rust kan bieden in een gesprek om je eigen verhaal te doen maar je ook in beweging kan brengen of een ander perspectief kan laten ontdekken als dat is wat je zoekt.

   Voor de opleiding ben ik op zoek naar twee mensen in Amsterdam die ik van april – juli kan coachen op een werkgerelateerd of ander vraagstuk. Ik kan je 6 tot 8 gesprekken aanbieden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

   Interesse? Neem snel contact op: ✆ 06-24807046 | ✉ chantal@samsonc8.nl
   Meer over mij weten? Kijk op: https://nl.linkedin.com/in/chantalsamson

   #1228

   Beste bedrijvige vrouwen,

   Hartelijk dank voor alle belangstelling en positieve reacties!
   Ik ben pas een week lid maar ervaar dit netwerk echt als een warm bad.
   Inmiddels hebben zich al 5 vrouwen aangemeld dus voor de 2 coachtrajecten die ik kosteloos aanbiedt ihkv mijn opleiding heb ik nu genoeg vrouwen.

   Maar mocht je bij het lezen van dit bericht denken: ‘verdorie, ik wil toch ook heel graag’; dan kun je toch even contact opnemen.
   Want ik denk dat ik deze periode wel ruimte heb om ook een aantal mensen tegen betaling te coachen. En daarmee bedoel ik dan coaching op vraagstukken die te maken hebben met: jouw persoonlijke vraagstukken en beleving en daaraan gerelateerde knelpunten en wensen tot verandering. Je zoekt dan met mijn begeleiding als coach naar je eigen antwoorden. Dat gaat dan om kwesties op het persoonlijke vlak (persoonlijke ontwikkeling) maar kan inhoudelijk zowel privé als werkgerelateerde vraagstukken betreffen.

   Verder merkte ik aan sommige reacties op mijn oproep dat een aantal vrouwen niet alleen behoefte heeft aan coaching op het meer persoonlijke vlak maar (ook) aan marketingadvies of een business coach.
   Ik kan je als je daar behoefte aan hebt ook mijn marketingkennis en -ervaring aanbieden vanuit mijn bedrijf SamsonC8 maar dan benaderen we het als een marketing- of bedrijfsvraagstuk en adviseer of begeleid ik je ook graag tegen betaling. Dus mocht dat voor jou spelen, dan mag je me ook daarvoor benaderen.

   Ik hoop dat ik jullie geholpen heb met deze update en aanvullende informatie. Ik vond het belangrijk om mijn aanbod te verhelderen en jullie te laten weten dat mijn doel voor de opleiding is bereikt zodat er geen onjuiste verwachtingen ontstaan.

   Mocht je een vraag hebben waar je nu mee worstelt, dan wens ik je heel veel succes met het vinden van antwoorden (of dat nu samen met mij, met een andere coach of op eigen kracht is).

   Warme groet,
   Chantal

  2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

  Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

  Neem contact met ons op

  We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?