Gaïd Ombre van Galerie Salon West is een bekende kunstenaar uit Amsterdam. Zij staat bekend om haar schilderijen, etsen en beeldhouwwerken. Gaïd  is een van de drie bedrijvige vrouwen die samen met Bedrijvige Vrouwen de netwerktour ‘Kunst in bedrijf’ op zondag 21 januari 2018  organiseert.

 

Wat doe je? Ik ben kunstenaar

Waarom ben je gaan ondernemen? Ik ben begonnen toen ik een eigen product had verzonnen. Dat is inmiddels meer dan 10 jaar geleden. Na een succesvolle tijd mijn baby en kindermerk te hebben gehad ben ik 3 jaar geleden full time als beeldend kunstenaar aan de slag gegaan. Ik vind ondernemen heel leuk en ik vind naast creatief werk ook de zakelijke kant heel belangrijk. Ik vind het ook heel fijn dat ik prive een werk op mijn eigen voorwaarden kan combineren.

 

Wie is je voorbeeld/rolmodel?

Ik heb niet echt een voorbeeld of rolmodel.

 

Waar ben je het meeste trots op?

Ik ben trots er trots op dat ik de stap heb gezet om 100% voor de kunst te gaan. Ik ben ook trots op mijn werk en de veelzijdigheid ervan. En dat ik met kunst nu mijn geld kan verdienen. Ik ben ook super trots op mijn galerie en mijn geweldige groep van kunstenaars met wie ik dat same doe!

 

Wat was een moeilijk moment?

Er zijn zoveel moeilijke momenten. Het was moeilijk om de winkel die in de galerie zat de huur op te zeggen. Omdat zij hun winkel kwijt zouden zijn en omdat ik de huurinkomsten zou missen. Gelukkig is dat helemaal goed gekomen. Zij zitten voor een goede prijs in een winkel in dezelfde straat en wij draaien super goed met de galerie

 

Wat is je droom? Wat wil je bereiken?

Mijn droom is om een bekend beeldend kunstenaar te worden. Ik hoop dat de kunstwereld onze galerie steeds meer zal omarmen.

 

Wat is je motto?

Als je bang bent om iets te doen moet je het juist doen!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?