Wat doe je?

In de rol van counsellor en coach help ik mensen van wie de draaglast (tijdelijk) groter is dan hun draagkracht, om weer op eigen benen te kunnen staan.Als communicatietrainer faciliteer ik organisaties m.n. schoolteams, die hun communicatie willen verbeteren t.b.v. een effectieve samenwerking.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Na jarenlang in vaste dienst te hebben gewerkt, ontdekte ik dat de taken waar ik voor stond mij minder plezier verschaften en dat er weinig ruimte was voor zaken waar ik warm voor liep. Ik ging niet meer zingend naar mijn werk.

Wie is je voorbeeld/rolmodel (heb je die?)

Ik heb respect voor mensen die doen waar ze goed in zijn en tegelijkertijd lef hebben om uit hun comfortzone te stappen. Mijn voorbeelden zijn mannen en vrouwen die zonder schroom praten over hun angsten en falen op weg naar succes.

Waar ben je het meeste trots op?

Dat ik destijds mijn hart heb gevolgd. Het lef heb gehad om vrijheid te kiezen boven (schijn)zekerheid van een vast arbeidscontract. Dat ik ook de onzekerheid die het starten van een eigen bedrijf met zich meebrengt, heb kunnen verdragen. Ik mag nu terugkijken op tien jaar Joeroké.

Wat was een tegenslag?

Ik heb het zeker ook niet gemakkelijk gehad. In een periode van zeer weinig opdrachten, kwamen de twijfels of de beslissing om zelfstandige te zijn, een juiste is geweest. Wat me toen geholpen heeft, is open te zijn over deze situatie en nieuwe initiatieven te delen met collega’s i.p.v. bang te zijn dat ze mijn ideeën zouden ‘stelen’.

Wat is je droom? Wat wil je bereiken?

Dat we al onze talenten inzetten en zodoende ontdekken dat mensen in feite OK zijn. Elke ontmoeting biedt ons daartoe kansen. Met Joeroké (you are OK) draag ik mijn steentje bij aan dit ideaal.

Heb je een tip of motto voor andere Bedrijvige Vrouwen?

Tip: Wees nieuwsgierig, maar met oprechte interesse in de ander

Wat voor jou bestemd is, komt naar je toe. 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?