Wat doe je?

Met De Verhalenmakerij help ik ondernemers aan een helder verhaal over hun onderneming. Zodat ze on- en offline helder gaan communiceren wat ze hun klanten precies geven en daarmee potentiële klanten moeiteloos overtuigen. Vanuit zelfvertrouwen en eigenheid. Daarnaast train ik creatief ondernemers in het pitchen van hun onderneming.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Ik heb een groot verlangen naar groei en grenzen verleggen, en een passie voor verhalen over groei. Ik heb zes jaar voor televisie gewerkt. Daar produceerde ik verhalen over groei. Daarin kon ik maar een deel van mijn potentieel kwijt. Ik wilde persoonlijk groeien en vanuit daar anderen inspireren en begeleiden naar groei.  Het was voor mij als vrijheidsliefhebber heel logisch om dit als zelfstandige te gaan doen.

Wie is je rolmodel?

Marieke van den Elshout, trainer bij Ander Leven. Zij is mijn voorbeeld in puur jezelf zijn en je eigen pad volgen (of maken). In oprecht en eerlijk zijn naar jezelf én anderen. Niet geleid door de eeuwige drang naar goedkeuring van buitenaf, maar van binnenuit.

Waar ben je het meest trots op?

Dat ik altijd trouw aan mezelf ben geweest in mijn werk. Ik doe alleen opdrachten die echt bij mij passen, waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waarbij ik een klik voel met de opdrachtgever. Alleen dan kan ik mijn werk met plezier doen en 100% kwaliteit leveren.

Wat was een tegenslag?

Wat anderen vrouwen ook wel hebben genoemd: elke dag zelf de kar trekken is niet alle dagen leuk. Daarom is het belangrijk dat ik contact houd met waar ik echt plezier in heb. Als ik ‘hard aan het werk’ ben, weet ik dat ik weer het contact met plezier ‘moet’ zoeken.

Wat is je droom?

Door middel van trainingen, blogs, boeken en spreken, nog meer ondernemers inspireren tot groei in hun persoonlijk leven en ondernemerschap. Authentiek leven met lef: trouw aan je eigen verlangens en waarden en doen waar je plezier in hebt en daarmee ‘meerwaarde’ leveren. Dat is mijn eigen verlangen en daar wil ik anderen ook toe inspireren.

Heb je een tip voor andere Bedrijvige Vrouwen?

Veel mensen verwarren wat ze goed kunnen met wat ze het liefste doen. Dat is vaak iets anders, grappig genoeg. Onderneem vanuit wat je het liefste doet, daarin zitten je energie en je unieke kwaliteiten. Je hoeft niet het beste te zijn in wat je doet, maar wel vol passie en overgave. Dan raak je anderen pas echt.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?