Wat doe je?

Ik help vrouwen die niet zo gemakkelijk in het spotlight gaan staan om met meer succes en plezier te spreken in het openbaar. Ik help hen bij het oplossen van hun spreekstress en bij het vinden en omarmen van hun eigen stem en verhaal.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Toen ik in 1999 klaar was met mijn Alexandertechniek opleiding, popelde ik om dat wat ik geleerd had te delen. Ik startte mijn eigen lespraktijk, maar voelde me in de eerste paar jaren alles behalve een echte ondernemer. Dat is pas later gekomen. En alhoewel ik eerst dacht dat ik het niet in me had, zou ik nu niet meer anders willen. Ik ben steeds meer gaan houden van het ondernemerschap, het blijkt een geweldige levensschool te zijn en ik raak maar niet uitgeleerd.

Wie is je rolmodel?

Ik heb vele rolmodellen, allemaal vrouwen die trouw zijn aan wie zij werkelijk zijn en hun talenten, kwaliteiten en twijfels met anderen delen. Maya Angelou is een van mijn heldinnen.

Waar ben je het meeste trots op?

Ik ben het meest trots op het vertrouwen dat mijn klanten mij geven. Ik vind het geweldig om te zien hoe zij dat wat ik hen aanreik gebruiken om dat wat zij te bieden hebben krachtiger in de wereld te zetten.

Wat was een tegenslag?

Mijn praktijk werd erg stil na een paar jaar redelijk goed te hebben gedraaid. Het lukte me niet goed om dat wat ik te bieden had, over te brengen aan toekomstige klanten. Het leek erop dat ik zou moeten stoppen. Om dat te voorkomen ontkwam ik er niet aan om me eindelijk eens serieus in marketing en communicatie te gaan verdiepen. Ik ontdekte de kracht van mijn eigen verhaal. Dat veranderde alles. Mijn praktijk loopt nu beter dan ooit.

Wat wil je bereiken?

Ik wil nog heel veel meer vrouwen helpen om dat wat zij te bieden hebben volop en vrijuit in de wereld te zetten. En dat te doen op een manier die goed voelt en goed werkt.

Heb je een motto?

Je bent goed zoals je bent. Onderschat jezelf niet!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?