Wat doe je?

Als financieel coach help ik vrouwen om een evenwichtige relatie met geld te krijgen. Ik ondersteun hen bij het inzichtelijk maken welke rol geld speelt in hun leven. Dit doe ik op verschillende manieren. Zo help ik vrouwen om grip op hun financiën te krijgen na een scheiding. Daarnaast help ik vrouwen met het creëren van mogelijkheden om hun droom financieel haalbaar te maken en geef ik verschillende workshops.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Ondernemen is nooit een doel op zich geweest. Na ruim veertien jaar in de bank- en verzekeringswereld, wilde ik mijn kennis op een andere manier inzetten en vrouwen ondersteunen bij het vergroten van hun financiële zelfstandigheid en -bewustzijn. Door het opzetten van mijn eigen bedrijf Flow financiële coaching kon ik deze wens verwezenlijken.

Wie is je rolmodel?

Een echt voorbeeld of rolmodel heb ik niet. Wel zijn er verschillende mensen die mij inspireren op bepaalde momenten. Dit kunnen zowel vrienden, andere ondernemers of wildvreemden zijn. De stap naar het ondernemerschap is hier een voorbeeld van. De mensen om mij heen die als zelfstandige hun hart hebben gevolgd, hebben mij enorm gestimuleerd om ook een eigen bedrijf te beginnen. De bevlogenheid en energie die ik bij hen zag, wilde ik zelf ervaren.

Waar ben je het meeste trots op?

Op het opzetten van mijn eigen bedrijf. Eerlijk gezegd vond ik het best spannend om mijn vaste baan met alle bijbehorende ‘zekerheden’ op te zeggen. Dit had alles te maken met de overtuigingen die ik had. Nadat ik inzicht heb gekregen in mijn onbewuste en belemmerende gedachten, heb ik mijn mindset weten te veranderen en de keuze gemaakt om als ondernemer aan de slag te gaan. Een mooie ervaring die ik nu ook gebruik bij het coachen.

Wat was een tegenslag?

Gelukkig heb ik (nog) geen echte tegenslagen gekend. Natuurlijk zijn er wel eens lastige momenten of keuzes die gemaakt moeten worden. Op die momenten mis ik wel eens collega’s om mee te sparren. Maar uiteindelijk zijn er altijd wel mensen in mijn omgeving die graag meedenken en netwerken zoals Bedrijvige Vrouwen waar je ervaringen met anderen kunt delen.

Wat wil je bereiken?

Nog meer vrouwen inspireren om financieel zelfstandig te worden en hun financiële bewustzijn te vergroten. Ze helpen zelfstandig te zijn door het vergroten van hun financiële vaardigheden, kennis en zelfvertrouwen. Bewustwording door inzicht te creëren in het systeem van overtuigingen rondom financiën en de invloed hiervan op het dagelijkse leven. Door de ontspannen relatie met geld die je hierdoor creëert, ben je in staat andere keuzes te maken, waardoor geld niet langer een doel op zich is, maar een hulpmiddel om jouw (levens)doelen te realiseren.

Heb je een tip of motto?

Money is just energy, let it flow. 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?