Wat doe je?

Samen met Hatice Yavuz van Lale Filmprodukties geef ik workshops ‘Filmen met je mobiel’, ‘Vloggen met je mobiel’ en ‘Bedrijfspromo’s maken met je mobiel’. Hatice en ik waren jarenlang collega’s bij MTNL (Multiculturele Televisie Amsterdam). Zij is meer dan 10 jaar televisieregisseur/programmamaker en ik heb zo’n 25 jaar als redacteur bij de verschillende omroepen gewerkt in Hilversum. Door ondernemers te leren mooie filmpjes te maken met hun mobiel, kunnen zij enorm veel tijd, geld en gedoe besparen en optimaal gebruik maken van Facebook. Het is een leuke manier om in contact te blijven met hun doelgroep. Mijn taak is om mensen te leren hoe ze inhoudelijk zo’n filmpje in elkaar zetten en ‘goedbekkende’ teksten schrijven. Hatice brengt ze de technische kennis bij. Daarnaast leer ik mensen bloggen, vloggen en presenteren.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Ik heb veel tijdelijke en vaste banen gehad. Het prachtige van ondernemen vind ik de uitdaging en de vrijheid die het geeft. Het is topsport omdat je op zoveel verschillende terreinen bezig moet zijn met je bedrijf. En ik merk dat ik ondernemers heel erg leuke mensen vind, met veel lef en energie. Ik geniet van hun gezelschap.

Wat is je droom?

Een ander onderdeel van mijn bedrijf is ‘WEG met mental slavery’. Dat is ook de titel van een boek dat ik vorig jaar heb geschreven en waar ik lezingen, trainingen en workshops over geef. In de lezing ‘Omgaan met micro-aggressions, prettiger en productiever samenwerken’ leer ik mensen hoe ze om moeten gaan met vooroordelen over ras, sekse en geloof, op een manier dat zij en hun omgeving er sterker en bewuster van worden. Die subtiele vooroordelen kunnen mensen namelijk echt ziek maken. Daarmee leef ik mijn droom eigenlijk al, maar nog meer mensen bereiken met mijn boodschap in nog meer landen zou natuurlijk geweldig zijn.

Heb je een tip voor andere Bedrijvige Vrouwen?

Hetzelfde motto dat ik mezelf voorhoud: doorzetten, en als A niet werkt, probeer dan B, en daarna C.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?