Wat doe je?

Ik ben de founder van Miss Legal Law Firm. Ik ben verantwoordelijk voor de organisatie management en uitbreiding van Miss Legal omdat wij Miss Legal een ieder gunnen, zowel nationaal als internationaal.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Ondernemen is net als ademhalen voor mij, dat is een natuurlijk proces waar ik niet omheen kan. Ik ben creatief en bedenk graag oplossingen voor bestaande problemen. In 2012 liep ik zelf tegen een probleem aan, ik kon geen juristenkantoor vinden met toegankelijk of laagdrempelig juridisch advies. Als vrouw en ondernemer miste ik zo’n beste vriendin in juridische zaken die je altijd kan bellen of app’en met je vragen en waar je dan snel een begrijpelijk antwoord op kreeg.  Ik heb besloten om het zelf maar te creëren.

Wie is je voorbeeld

Mijn oma, zij was een vrouwenarts in Oekraine en empowerde vrouwen om sterk, zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Met Miss Legal empoweren wij anderen, veelal vrouwen, maar ook mannen, consumenten, gezinnen en ondernemers.

Waar ben je het meeste trots op?

Op mijn team en vooral wat wij tot nu toe hebben neergezet, hoeveel mensen we hebben geholpen en hoeveel mensen met onze informatie zijn empowered (we hebben een half miljoen lezers gehad op onze website!).

Wat is je droom? Wat wil je bereiken?

Mijn droom is om Miss Legal wereldwijd uit te bouwen. Wij zijn al vertegenwoordigd in 6 landen en eind 2016 hopelijk in 8 landen. Ik leef dus nu mijn droom 🙂

Heb je een tip voor andere Bedrijvige vrouwen?

Luister niet naar je omgeving, volg vooral je hart, win tijdig financieel, fiscaal en juridisch advies in en bevestig alle afspraken per mail.

Juristenkantoor Miss Legal doet je door de meisjesachtige uitstraling wellicht denken aan de film Legally Blonde. Maar laat je daar niet door misleiden. Miss Legal is goed op weg om het bekendste juristenkantoor van Nederland te worden – en snel ook van de rest van de wereld!

Karina Holwerda, oprichter van Miss Legal is onze spreker tijdens de Zomerse Netwerkproeverij op vrijdagavond 8 juli as. in restaurant Ivo’s Kitchen. Thema: opbouwen en beschermen van je eigen merk als ondernemer.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?