Wat doe je?

Ik ben trainer en coach op het snijvlak van sales en persoonlijke profilering. Ik leer professionals hun product, dienst of zichzelf effectiever te verkopen door zich authentieker te presenteren. Binnen veel branches is de concurrentie groot; met je persoonlijkheid kun je juist het verschil maken. Ik leer iemand die eigenwaarde toe te voegen aan het bedrijfsverhaal voor meer impact en uiteindelijk succes.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Toen ik vier  jaar geleden begon als trainer – met de nodige visie die ik eerder noemde – werd ik bij geen enkel trainingsbureau aangenomen omdat ik geen ervaring had. Typisch kip en ei verhaal. Dus ben ik maar voor mijzelf begonnen. Daar heb ik overigens nooit spijt van gehad, want daarmee had ik alle vrijheid om mijn eigen koers te bepalen.

Wie is je voorbeeld/rolmodel?

Hoe Amerikaans ze ook is, ik heb Marie Forleo hoog zitten. Die vrouw weet (voor mij) precies de juiste toon te raken. Daarnaast spat de ambitie van haar af. Ze heeft een merk van zichzelf weten te maken, heeft een imperium weten op te bouwen en laat nog steeds haar onzekerheden zien. Dat maakt haar groots en toegankelijk tegelijker. En ze is gewoon heel erg grappig.

Waar ben je het meeste trots op?

Dat ik na vier jaar ondernemen nog steeds overeind sta. Dat mijn overtuiging dat het met het klassieke stereotype verkopen nu maar eens afgelopen moet zijn – en van mijn klanten daar steeds weer bevestiging in krijg – sterk genoeg is. En….dat ik de allerleukste baan ooit voor mijzelf gecreëerd heb die geen enkele andere werkgever mij kan bieden.

Wat was een tegenslag/moeilijk moment?

Mijn moeilijke moment was begin vorig jaar. Ik dobberde er een eind op los, had totaal geen focus en wist eigenlijk niet meer zo goed wat ik eigenlijk aan het doen was. (Potentiele) klanten daarmee ook niet, want ik ben een goed half jaar nagenoeg opdrachtloos geweest. Geen fijne tijd. In een schoolvakantie heb ik volledig losgelaten en gewoon even niks meer gedaan. Dat deed wonderen. Hierna kon ik met een leeg hoofd, frisse ambitie en een sterke focus weer verder.

Wat is je droom?

Mijn droom is dat ik als zelfstandige volledige onafhankelijk kan worden van de ratrace en dat ik mijn weken kan vullen volgens mijn eigen ideaal: 2 of 3 dagen in de week mijn favoriete doelgroepen trainen zodat zij succesvoller worden in hun vak, een dag in de week vullen met boeiende, leerzame en energiegevende gesprekken, een dag ontvankelijk zijn voor ideeën uit het universum (kom maar door!) en de rest van mijn tijd al lachend en met veel geluk doorbrengen met iedereen die mij zeer lief is.

Heb je een motto?

If your presence doesn’t make an impact, your absence won’t make a difference.

Klinkt nu eenmaal beter in het Engels.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?