Wat doe je?

Ik ben social media coach en help ondernemende vrouwen om social media tot een winstgevend onderdeel van hun bedrijf te maken. Winstgevend doordat ze er plezier aan beleven, op een bewuste manier zichzelf online neerzetten en doordat hun aanwezigheid op social media tot een groter netwerk leidt.

Via mijn verbintenis aan de communities van de Women Entrepreneur Club, Dé Plek en Bedrijvige Vrouwen werk ik aan de groei van mijn eigen netwerk.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Het is mijn roeping om anderen te coachen en te helpen naar een nóg fijner leven. De eigenwijze manier waarop ik dat doe past niet bij een baan in loondienst.

Wie is je voorbeeld?

Vrouwen die mij inspireren zijn o.a. Brené Brown en Byron Katie. Niet alleen vanwege het prachtige gedachtegoed dat zij delen, maar ook door de manier waarop zij dat doen: authentiek, eigenwijs, krachtig door zich kwetsbaar op te stellen.

Waar ben je het meeste trots op?

Dat ik steeds meer leer om zaken te doen vanuit mijn hart.

Wat was een tegenslag?

In 2012 had ik  een burn-out. Ik voelde mij toen erg verloren en gedurende een paar jaar ervoer ik het als een ‘eeuwig zoeken’. Inmiddels ben ik mezelf, en ben iedereen die mij geholpen heeft heel dankbaar voor alles wat ik toen geleerd en gevonden heb.

Wat is je droom?

Het is mijn droom om een Mindfulness School op te richten in Zuid-Frankrijk. Daarmee wil ik zelfbewustwording en bewust in het leven staan naar de alledaagse praktijk brengen. Door middel van lessen in yoga, in meditatie, maar ook hoe je bijvoorbeeld ‘mindful’ een fietsband kunt plakken. Met de Mindfulness School wil ik mensen een plek geven om zichzelf te zijn en zichzelf te ontdekken.

Heb je een tip voor andere Bedrijvige vrouwen?

Eigenwijsheid heeft vaak een negatieve klank. Totdat je het loskoppelt: eigen wijsheid. Dan is het ineens heel logisch om naar jezelf te luisteren.

Op 17 april verzorgt Pauline de workshop Jij & Social Media tijdens Bedrijvige Vrouwen Werkt *

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?