Daily Coffie , mindset coach en lachcoach helpt jou inzicht te krijgen in de (onbewuste) leef- en gedragspatronen die jou belemmeren. Daily verzorgde de workshop  ‘’De kracht van je lach’ tijdens het jubileumevent ‘de Gelukkige Ondernemer‘ van Bedrijvige Vrouwen op zondag 8 oktober 2017.

Wat doe je?

Ik houd me bezig met coaching en (online) training.

Met mijn bedrijf My Daily Coach help ik anderen bij het ontwikkelen van een Krachtige Positieve Mindset. Dit doe ik onder andere door de onbewuste overtuigingen, gedrags- en denkpatronen die belemmerend werken voor een persoon, met coaching en/of (online) training ‘bewust’ te maken.

Tegelijkertijd kijk ik samen met de coachee naar de patronen die positief en stimulerend zijn en hoe deze versterkt kunnen worden. Leidend tijdens mijn coachsessies is de kracht van de herhaling. Maar ook oude belemmerende onbewuste patronen doorbreken/vervangen met nieuwe stimulerende patronen.

Daarnaast ben ik Lachcoach en verzorg ik met mijn bedrijf LachBeleving lachworkshops voor bedrijven, instellingen en organisaties. Dit in combinatie met ludieke teamverbindende activiteiten met als resultaat dat alle teamleden vernieuwde en positieve energie opdoen.

Waar ik supertrots op ben is de lachclub die ik sinds kort heb opgezet in Amsterdam Nieuw-West. Dit wordt een maandelijkse ontmoetingsplaats voor iedereen die op een gemoedelijke manier kennis wil maken met de kracht van de lach.

 

Waarom ben je gaan ondernemen?

Waarom niet? ik zeg altijd: als ik later op mijn sterfbed lig, wil ik niet tegen mijn kleinkinderen zeggen, lieve jongens/meisjes had oma maar…. Het liefst zeg ik dan: lieve jongens/meisjes oma heeft enorm genoten van het leven! Oma heeft dit gedaan en dat…enz

Bovendien ben ik al sinds 2006 bezig met coaching. In het begin coachte en begeleidde ik collega’s bij het aanleren van vaardigheden. In de jaren daarna -waarop ik ook ging leidinggeven- vond een verschuiving plaats van coachen op vaardigheden naar inclusive coaching, met als uitgangspunt ‘heelheid’. Hiervoor ben ik uiteindelijk ook opgeleid.

 

Wie is je voorbeeld?

Ik word graag geïnspireerd door allerlei mensen, zowel bekende personen als mensen die ik in het dagelijks leven tegenkom, spreek of mee samenwerk. Een paar voorbeelden van bekende personen die mij inspireren zijn Oprah en Dr. Wayne Dyer. Waar ik echt van kan genieten is als iemand bezig is met zijn passie en dit ook uitdraagt. En dan maakt het mij absoluut niet uit of je wereldberoemd bent of niet.

 

Waar ben je het meeste trots op?

Dat ik in de gelegenheid ben om mijn dromen en doelen na te streven. Ik ervaar dit als een geschenk, waar ik enorm van geniet, dankbaar voor ben en waar ik het maximale uit zal halen.

 

Wat was een moeilijk moment?

In 2014 toen ik besloot om na meer dan 15 jaar, waarvan de laatste jaren als leidinggevende te hebben gewerkt waar ik enorm veel plezier van heb gehad, definitief te stoppen met werken in loondienst.

 

Ondanks dat ik het spannend vond, was ik er klaar voor om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ik werd ondernemer. Dit avontuur duurde niet heel lang want ondertussen ging ongemerkt een andere langgekoesterde droom in vervulling: ik werd mama. Het schakelen tussen het abrupt on-hold zetten van mijn ene ‘kindje’ en volop genieten van mijn echte kind, was voor mijn gevoel best zwaar. Achteraf gezien was dit een van de vele ‘aha-momenten’ om dichter bij mijn levensmissie te komen.

 

Wat is je droom? wat wil je bereiken?

Wauw…ik heb er meerdere maar laten we beginnen met de kleine dingen die ik graag wil: Alleen maar mooie dingen doen, aan mijzelf blijven werken en anderen helpen.

 

Ik wil iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Dit doe ik al in de vorm van vrijwilligerswerk naast mijn bedrijven. Maar ook met My Daily Coach en LachBeleving wil ik iets terug kunnen geven aan de mensen.

 

Heb je een tip voor andere Bedrijvige vrouwen?

Ja, enjoy daily! Echt waar. Geniet, geniet en nogmaals geniet! En vergroot je wereld door jezelf dagelijks met bemoedigende woorden aan te spreken.

 

Meer over de bedrijven van Daily Coffie:  My Daily Coach en Lachbeleving

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?