Wat doe je?

Ik maak promotiefilms, bedrijfsfilms voor stichtingen, instellingen en bedrijven. Daarnaast geven ik en mijn collega Joan de Windt workshops  over `vloggen met je mobiel´.
Ik ben vorig jaar gestart met mijn onderneming en het is me tijdens netwerkbijeenkomsten opgevallen dat ondernemers graag een promofilmpje willen, maar hier geen budget voor hebben. Dit heeft ons op het idee gebracht om een workshop te geven over filmen met een mobiele telefoon.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Als programmamaker heb ik vele jaren gewerkt in de media. De afgelopen jaren maakte ik vooral portretten van succesvolle mensen voor televisie. De portretten van succesvolle entrepreneurs hebben mij geïnspireerd om zelf te gaan ondernemen.

Wie is je voorbeeld/rolmodel?

Ik heb geen specifiek rolmodel. Tijdens het maken van portrettenserie “FullColor Succes”  ging ik sterke vrouwen interviewen zoals Rahma El Mouden (eigenaresse van schoonmaakbedrijf Mas Dienstverlening) en Filiz Kulan (eigenaresse van kindertheater de Toverknol). Hun passie voor ondernemerschap en drive om succesvol te worden, vind ik erg inspirerend.  Rahma El Mouden zegt bijvoorbeeld in haar interview ‘Je moet altijd je plek proberen te vinden en als vrouw moet je niet bang zijn voor het leven’. Soms, als ik iets moeilijk vind, herinner ik me deze uitspraak.

Waar ben je het meeste trots op?

Ik ben trots op mezelf dat ik een doorzetter ben. Ik woon zestien jaar in Nederland en ik ben nooit gaan stilstaan. Ik ging werken, studeren, leren en mezelf ontwikkelen.

Wat was een tegenslag?

Ondanks ik heel graag wilde ondernemen vond ik een switch maken naar ondernemerschap toch moeilijk, want je bent als zelfstandige ondernemer in je eentje bezig. Soms wil je sparringpartners.

Wat is je droom? wat wil je bereiken?

Doelgericht, klantgericht en kwalitatief goed in de markt liggen en groeien. Mijn droom is dat ik binnen vijf jaar een begrip/merk worden op het gebied van promotiefilms/bedrijfsportretten in Nederland. En ik wil prijzen winnen met mijn documentaires.

Heb je een motto?

Mijn motto is vanuit mijn hart ondernemen, leven en werken. Het is niet makkelijk, maar zo vergroot je de kans dat je je doel ook daadwerkelijk bereikt.

1 Reactie
  1. […] Bedrijvige vrouwen is dé netwerkorganisatie voor ruim 1700 vrouwelijke ondernemers in amsterdam. we netwerken met als doel, onszelf, maar ook elkaar te verbinden en te versterken in vakvrouwschap en business. dat doen wij door het organiseren van workshops, thema- en netwerkbijeenkomsten en (commerciële) samenwerking. Link naar interview op de website […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?