Wat doe je?

​Ik ben bouw en ontwerp websites, geef cursussen zodat ondernemers beter zichtbaar worden in Google. Dit doe ik onder naam Bureau Bold. Daarnaast maak ik illustraties, te zien op www.jetenjul.nl. Deze verschillende dingen zijn samengekomen in mijn nieuwe (internationale) website https://step-by-step-seo.com waar ik SEO (zoekmachine optimalisatie) cursussen combineer met mijn illustraties in een online SEO training.​

Waarom ben je gaan ondernemen?

​Omdat het mij energie geeft om nieuwe producten te bedenken en deze te zien groeien. Ook dingen uitproberen en merken dat het niet werkt hoort hierbij.

Wie is je voorbeeld?

​Keri Smith en Marie Forleo.

Waar ben je het meeste trots op?

Dat ik zo’n zes jaar geleden de stap heb gezet om voor mezelf te beginnen en er een inkomen uit kon halen.​ Dat ik in de Home en Garden heb gestaan met mijn greenlittlesecrets (een ander hobby/project) met kleine plantjes in gerecylede flessen.

Wat was een tegenslag?

​Ooit had ik een idee voor de combinatie van koffietentjes en freelancers, om hier een platform voor te creëren. ​Toch was dit niet echt wat ik wilde doen, dus heb ik dit opgegeven om meer mijn hart te volgen.

Wat is je droom? Wat wil je bereiken?

​Ik zou graag nog meer ondernemers blij willen maken met de kennis van SEO op een simpele en fijne manier over te brengen, en hen hierdoor met hun business een boost te geven.​ Dit zou ik graag willen opzetten met een team van mensen in plaats van alles helemaal alleen op te moeten zetten.​

Heb je een tip voor andere Bedrijvige vrouwen?

​Kijk voorbij mogelijke problemen en focus je vooral op het positieve resultaat.​

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?