Meriam Slijkerman is business coach en inspirator voor ondernemers. Zij helpt ondernemers ‘high end diensten te ontwikkelen en te vermarkten’ waardoor hun bedrijf (nog) succesvoller wordt. Meriam verzorgt  tijdens het BV Café  van 2 november as. een lezing over High End Ondernemen in Galerie Salon West.

Waarom ben je gaan ondernemen?

De vrijheid en autonomie om dingen te doen op mijn manier is de belangrijkste reden. de kwaliteit kunnen bieden die ik belangrijk vind met hetgeen ik nodig vindt om klanten te leren. Regie over mijn eigen tijd, inkomsten en klanten waarmee ik werk. Aangesproken worden op mijn ambitie en continu uitgedaagd worden om alles uit mezelf te halen en mijzelf door te ontwikkelen.

Wie is je voorbeeld/rolmodel (heb je die?)

Echt een voorbeeld heb ik niet, ik vind altijd dat je uit moet gaan van je eigen kracht maar iemand die ik zeer kan waarderen is (was) bijvoorbeeld Steve Jobs. Een man met een droom, visie en de moed, durf en lef om zijn dromen te verwezenlijken ook al is de rest van de wereld er niet altijd aan toe. Echt een pionier en iemand die grenzen probeert te verleggen.

Waar ben je het meeste trots op?

Dat ik iets mag doen waar ik vele zingeving bij voel. Ik heb het gevoel dat ik echt iets nuttigs bijdraag en dat ik ondernemers iets te bieden heb waar zij echt iets aan hebben. Vooral wanneer ondernemers zichzelf overstijgen en of stappen maken die zij zelf nooit bedacht hadden van tevoren, geeft mij een heel warm gevoel. Maar het meest trots ben ik uiteraard op mijn gezin en mijn fantastische 2 kinderen die het goed doen in deze maatschappij en waar ik door HIGH END ondernemen heel veel tijd voor heb en daardoor veel meemaak van hen.

Wat was een tegenslag/moeilijk moment? (had je die)

Jazeker ook ik heb tegenslagen, meerdere dit hoort ook bij ondernemerschap. Voor mij was een heel frustrerend moment dat ik wist en besefte dat ik een fantastisch product/dienst had, maar dit niet verkocht kreeg. Terwijl ik er Echt in geloofde. Toen heb ik geleerd dat er meer nodig was en de keuze gemaakt dit te gaan leren.

Wat is je droom? wat wil je bereiken?

Zoveel mogelijk ambitieuze ondernemers ondersteunen het beste uit zichzelf te halen en uit hun bedrijf! Zodat zij ook ambitie kunnen combineren met heel goed verdienen en veel vrije tijd.

Heb je een tip voor andere Bedrijvige vrouwen? (of een motto)

Als je durft te kiezen voor het leven dat je ECHT wilt, ben je als ondernemer het meest succesvol!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?