Kiki Verbeek van Glashelder Verhaal helpt trainers, coaches, adviseurs bij het verwoorden van een glashelder verhaal. Kiki is  auteur van ‘Integere types doen niet aan marketing (over zakelijk bloggen)’ en ‘Waarom iedereen luistert als je over seks praat & 10 andere manieren om jezelf krachtig te profileren’. Kiki verzorgt de workshop  ‘’Maak jezelf zichtbaar, herkenbaar én superaantrekkelijk‘ tijdens het jubileumevent ‘de Gelukkige Ondernemer‘ van Bedrijvige Vrouwen op zondag 8 oktober 2017.

 

Wat doe je?

De naam van mijn bedrijf is Glashelder Verhaal. Ik begeleid trainers, coaches, adviseurs die worstelen met het profileren van zichzelf. Ik help ze bij het verwoorden van een glashelder verhaal over hun bedrijf, dienst of product. Met een glashelder verhaal maak je jezelf zichtbaar als professional, je bent herkenbaar voor je doelgroep en je krijgt een natuurlijke aantrekkingskracht. Zo leg je een stevige basis voor het werk dat je het liefste doet.

 

Waarom ben je gaan ondernemen?

Omdat ik mijn eigen idee – in combinatie met mijn specifieke kwaliteiten en vaardigheden – in de markt wilde zetten, ik merkte dat er grote behoefte was aan dit soort begeleiding voor deze specifieke doelgroep. Veel trainers, coaches, adviseurs weten zich geen raad met marketing en acquisitie. En het bestaande aanbod komt niet tegemoet aan hun weerstand als het om dit onderdeel van ondernemerschap gaat. Zij werken vanuit de liefde voor hun vak en willen graag dat dat genoeg is. Liefde is helaas vaak niet genoeg. Het is van belang dat je jezelf zichtbaar maakt voor je doelgroep, en ik ben ervan overtuigd dat iedereen dat kan doen op een manier die past bij wie hij is en klopt met wat hij doet.

 

Wie is je voorbeeld/rolmodel

Mensen die met hart en ziel hun vak uitoefenen en het lef hebben daarin hun eigen weg te gaan. Dat is vaak een lange weg met veel hobbels.

 

Waar ben je het meeste trots op?

Dat ik mijn intuïtie heb gevolgd toen mijn bedrijf ineens een vlucht nam. Dat heeft me toen overweldigd, ik kreeg er buikpijn van. Maar ik moest doorpakken van mezelf, en met resultaat.

 

Wat was een moeilijk moment?

Het was een heel moeilijke puzzel die ik moest leggen om de onderneming die ik nu heb te kunnen neerzetten, daar ben ik jaren mee bezig geweest. Dat viel vaak helemaal niet mee.

 

Wat is je droom? Wat wil je bereiken?

Dat ik al mijn dagen vanuit ontspanning en innerlijke vrijheid kan werken. Ik oefen me erin.

 

Meer over Glashelder Verhaal van Kiki Verbeek.

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?