Bedrijvige vrouw
Naam

Eva Kaldenbach

Email adres

eva@deverhalenmakerijk.nl

Bedrijf 1

De Verhalenmakerij

Tagline/slogan

SUCCESVOL ONDERNEMEN MET EEN UNIEK EN BEZIELD VERHAAL

Categorie/werkgebied

Tekst, Communicatie & Journalistiek

Omschrijving werkzaamheden

Wil jij ook meer goed betaalde opdrachten die echt passen bij jouw creatieve onderneming?
Wil je meer impact en bereik met jouw dienst of product? Heb je veel te geven, maar vind je het moeilijk te verwoorden wat dat precies is?Ontdek jouw unieke verhaal.
Waarom is dat nodig?Weten en voelen waar je goed in bent is 1 ding, dit helder overbrengenop (potentiële) opdrachtgevers is wat anders. Vooral creatieven vinden dit vaak moeilijk.Als jij je eigen merkverhaal hebt ontdekt én verwoord, Vertel je vol zelfvertrouwen wie jij bent als ondernemer,wat jou drijft en wat jou onderscheidt.
In jouw verhaal zitten namelijk waarden en verlangens waar je klanten zich in herkennen.Je overtuigt je opdrachtgevers moeiteloos omdat je hen raakt in hun hart. Met een authentiek verhaal over jouw grote passie. Zo vinden je klanten jou, in plaats van andersom.

Stadsdeel

West

Website 1

http://www.deverhalenmakerij.nl

Wat is je drijfveer?

Ik weet hoe het voelt als je een heel mooi geschenk in handen hebt, jouw product of dienst, en wat jij meebrengt als mens, maar dat je het niet over het voetlicht krijgt. Dat het niet gezien of herkend wordt. Of dat je niet doet wat je EIGENLIJK het liefste doet met jouw onderneming, omdat je denkt dat daar geen vraag naar is. Ook ik wilde alles uit mezelf halen, de schoonheid in mezelf zie en meer bereik hebben met wat ik te geven had aan de wereld. Ik heb mijn eigen onderzoek gedaan naar wat de essentie is van wat ik in de wereld wil zetten en waar mijn plezier zit. Dit is De Verhalenmakerij geworden en hiermee wil ik anderen hiermee te helpen zodat ook zij met bezieling en succes gaan ondernemen.

Dromen of ambities

Talks geven en een boek schrijven over hoe je je eigen waarheid kunt leven, niet geleid door het streven naar goedkeuring en liefde van anderen, maar verbonden met je eigen innerlijke kracht en schoonheid.

Motto

Een sterk concept heeft een helder verhaal