Bedrijvige vrouw
Naam

Nicha Amig

Email adres

Info@duivendrechtmediation.nl

Bedrijf 1

La Force Humanitaire

Tagline/slogan

Doordringen tot de kern van de zaak om weloverwogen keuzes te kunnen maken.

Bedrijf 2

Duivendrecht Mediation

Categorie/werkgebied

Haar, Gezicht, Lichaam & Geest, Training & Coaching

Omschrijving werkzaamheden

Als sociaal-pedagogisch hulpverlener en hypnotherapeut bied ik ondersteuning en hulp op het gebied van maatschappelijke en persoonlijke problemen. Wanneer mensen vastlopen in hun ontwikkelingsproces ga ik, door middel van gesprekken en therapie, samen met ze onderzoeken wat zij nodig hebben om uit de negatieve spiraal te komen. Te denken valt aan depressie, burn out, opvoedingsvraagstukken, echtscheiding , ruzies / conflicten en rouwverwerking. Als mediator ben ik beschikbaar voor coaching en begeleiding bij (echt)scheiding, familiezakenof andere conflicten. Ik stuur het traject waarin afspraken worden gemaakt waar alle betrokkenen tevreden over zijn.

Stadsdeel

Zuidoost (en Diemen of Duivendrecht)

Website 1

http://www.humanitaire.nl

Website 2

http://www.duivendrechtmediation.nl

Wat is je drijfveer?

In ieders leven zijn er momenten van geluk en momenten van verdriet. Het is belangrijk om je in mindere tijden te realiseren dat er altijd weer licht schijnt aan het einde van de tunnel. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk, maar als je blijft doorzetten zul je uiteindelijk verlichting gaan voelen. Mijn bedrijf heb ik in het leven geroepen vanuit de gedachte dat je je nooit moet neerleggen bij de problemen die op je pad komen en dat je met de juiste begeleiding altijd een stap verder komt. Ik wil die visie graag uitdragen, vormgeven en iets betekenen voor een ander.

Dromen of ambities

Ik heb niet de ambitie om een grote(re) organisatie op te bouwen, maar wil vooral ijn medemensen houvast bieden om hen verder te helpen in het leven. Zo lever ik, vanuit mijn eigen vakgebied, een bijdrage aan een betere wereld voor ons allen en kan ik voldoening en waarding uit mijn werk halen.

Motto

De kracht van de mens is onuitputtelijk.