Bedrijvige vrouw
Naam

Fatima Boutaka

Email adres

info@mindfulclass.nl

Bedrijf 1

Mindful Class

Tagline/slogan

Wat aandacht krijgt groeit.

Categorie/werkgebied

Haar, Gezicht, Lichaam & Geest

Omschrijving werkzaamheden

Mindful Class in Amsterdam combineert aandachttrainingen met persoonlijke begeleiding bij het leven, het leren en het lesgeven. Afgestemd op ieders persoonlijke ontwikkeling en levensfase. Mindful Class traint je alert te zijn op jezelf en je omgeving. Hierdoor zal je alles wat je leert en ervaart beter opnemen en langer onthouden.

Mindful Class voor kinderen en jongeren
Mindful Class voor volwassenen
Mindfull Class voor docenten en studenten

Stadsdeel

Centrum

Website 1

http://www.mindfulclass.nl

Wat is je drijfveer?

De afgelopen jaren voelde ik mij steeds meer verplicht om iets te betekenen voor de maatschappij. Hier kwam ook een bijzondere missie uit voort, namelijk iets te doen tegen maatschappelijke ongelijkheid. Voornamelijk op het gebied van kansenongelijkheid in het onderwijs en etnisch profileren. Ik zette (zet) mij volledig in om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze maatschappij. Mijn inzet bestond onder andere uit het bijwonen van bijeenkomsten en het volgen van trainingen en workshops die in het kader stonden van de bovengenoemde onderwerpen. Door veel onderzoeken over bovengenoemde onderwerpen te bestuderen en theorie te koppelen aan de praktijk heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot een professionele leerkracht, gastspreker, Mindfulness trainer en coach die is uitgerust met een hoop vak- didactische kennis, interculturele gesprekstechnieken en culturele mensenkennis.

Dromen of ambities

Door de Mindfulness training en Mindfulness opleidingen die ik tevens heb afgerond heb ik de rust in mijn drukke leven gevonden. Ik leid mijn ideale leven en ben erg dankbaar voor een ieder die ik in welke vorm dan ook kan en mag helpen. Dit wens ik iedereen toe, hoe mooi zou de wereld zijn als we allemaal een zinvol leven zouden leiden?

Motto

"Geen tijd bestaat niet, alleen maar prioriteit"