Bedrijvige vrouw
Naam

Helen Sumter

Email adres

h.sumter@upcmail.nl

Bedrijf 1

SumPro

Tagline/slogan

onderzoek, organisatie en projecten

Categorie/werkgebied

Kunst & Cultuur, Marketing & Onderzoek, Projectorganisatie – en Management

Omschrijving werkzaamheden

Ik help klanten om aansluiting te vinden bij hun doelgroep, bij de (culturele) taal, de belevingswereld, de wensen en behoeften van de doelgroepen. Ik help klanten om hun doelgroep te begrijpen en te kunnen bereiken en te kunnen raken met de juiste middelen (onderzoek, organisatie en projecten-op-maat). En indien nodig weet ik ook de benodigde gelden voor activiteiten of projecten te vinden. Mijn kracht en creativiteit zitten hem niet alleen in de verschillende werkzaamheden die ik verricht maar tevens in het aantal verschillende sociale netwerken waarin ik me al jaren beweeg. Ik ben in staat om over (organisatie)grenzen heen te kijken…en sta altijd open voor nieuwe ontmoetingen.

Stadsdeel

West

Website 1

http://www.sumpro.nl

Telefoonnummer

0630758206

Wat is je drijfveer?

Gedreven door mijn streven naar een wereld met meer spiegels voor mijn twee dochters van 11 en 17 jaar heb ik een hele duidelijke missie in mijn leven. Ik wil graag mensen bewust maken van hun eigen positie in de samenleving waardoor ze in staat zijn open en onbevooroordeeld (werk) relaties aan te gaan. Door dit bewustzijn te helpen creëren, hoop ik dat mensen elkaar meer gaan zien zoals ze werkelijk zijn. Gelijkwaardigheid en respect staan hierin centraal.

Dromen of ambities

In volle gezondheid met anderen vernieuwende maatschappelijke en culturele ideeen en projecten blijven vormgeven die mensen in beweging brengen zodat ze hun positie kunnen verbeteren

Motto

Geven en Nemen