Bedrijvige vrouw
Naam

Jildou Oostenbrug

Email adres

contact@jildouoostenbrug.nl

Bedrijf 1

Jildou Oostenbrug

Tagline/slogan

Organisatieadvies & coaching

Categorie/werkgebied

Training & Coaching

Omschrijving werkzaamheden

Ik ben Jildou Oostenbrug, adviseur en coach. Ik begeleid organisaties en hun professionals in de transformatie naar wendbaar organiseren, waarbij de verantwoordelijkheid weer op de juiste plek ligt: bij de professional. Door terug te gaan naar de bedoeling van de organisatie en de relatie tussen klant en professional centraal te zetten. Met als resultaat gelukkige organisaties, waarin mensen zich autonoom, gelukkig en geïnspireerd kunnen bewegen in het uitoefenen van hun vak.

Stadsdeel

Oost

Website 1

http://www.jildouoostenbrug.nl

Telefoonnummer

0615650720

Wat is je drijfveer?

In veel organisaties waarin ik afgelopen jaren mooi werk heb mogen doen, heb ik mensen verstrikt zien raken. Verstrikt in de toename van regelgeving en procedures, veelal ingegeven door reorganisaties vanuit de beste bedoelingen. Ik heb goede, bevlogen mensen hun motivatie, energie en werkplezier zien verliezen. In organisaties die daar geen oplossing voor zagen buiten de bestaande structuren.
En daar maak ik mij druk over, want dat is zonde. Niet alleen voor de mensen in organisaties, maar ook voor de klanten van organisaties. Klantrelaties stagneren in plaats van dat ze bloeien. Klanten krijgen standaardoplossingen, ipv toegang tot de passie voor het vak.
Ik denk dat het anders moet en kan. Met respect voor wat er al is, en het aanwakkeren van verlangen voor wat er zou kunnen zijn. Door onszelf steeds weer de vraag te stellen wat ook alweer precies de bedoeling is van wat we doen. Met het doel: gelukkige mensen in gelukkige organisaties. Organisaties waar de relatie tussen klant en professional centraal staat. Organisaties waarin mensen zich vrij kunnen bewegen in het uitoefenen van hun vak. Geluk groeit wanneer mensen de regie over hun werk kunnen vergroten en meer zelf kunnen beslissen wat de best aanpak is.
Het is mijn missie om mensen in organisaties te begeleiden naar dat ze zó op hun gemak zijn met zichzelf en hun omgeving, dat ze kunnen dansen in hun vak. Dat levert gelukkige mensen op in gelukkige organisaties.

Motto

Not all who wander are lost