Bedrijvige vrouw
Naam

Nafiss Nia

Email adres

nafiss@1001productionhouse.com

Bedrijf 1

1001 Production House

Tagline/slogan

We picture your dreams

Bedrijf 2

Stichting Granate

Categorie/werkgebied

Kunst & Cultuur

Omschrijving werkzaamheden

1001 Production House regisseert, produceert en bewerkt speelfilms, documentaires, korte films, info films, kunst video ‘s en reclames. Of het nu een speelfilm is of een promo-film, 1001 Production House staat garant voor professionele producties met passie.

Stadsdeel

West

Website 1

http://www.1001productionhouse.com

Wat is je drijfveer?

1001Production House’ (is officieel geregistreerd als eenmanszaak van Nafiss Nia, dichter, filmmaker en producer), maar vertegenwoordigt een groep Film makers van verschillende origine, die met passie voor woord en beeld , maar geen winstoogmerk, films wil maken. We zijn diepzinnig en betrokken, maar ook lichtzinnig en succesgericht. We zijn nog altijd de dwaze idealisten die nog niet door de harde realiteit vertrapt zijn. We weten dat we een weg vol obstakels en gaten bewandelen, maar wie niet waagt niet wint.

Dromen of ambities

Wij zijn grensloos kleurrijk en geloven in regenboog. Daarom zetten we ons met man en macht in voor een multiculturele filmland in Nederland. Bovendien willen we kansen creëren voor getalenteerde filmmakers die buiten de gebaande paden willen wandelen.

Motto

Films maken is een teamwerk. Alleen samen kunnen we schoonheid creëren.