Bedrijvige vrouw
Naam

Nathalie Keijzer

Email adres

nathalie@autentico-tu.nl

Bedrijf 1

AuténticoTú Coaching & Advies

Tagline/slogan

BG5 ~ Praktische Human Design Coach

Bedrijf 2

Nathalie

Categorie/werkgebied

Training & Coaching

Omschrijving werkzaamheden

Wil jij zeker weten dat je op de goede weg bent? Leer je “eigen-wijsheid” ontwikkelen, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen of je wel de juiste keuze maakt die écht bij JOU passen. Jouw BG5 blauwdruk bevat jouw verborgen sleutels tot succes. Het is het meest geavanceerde persoonlijkheid en team assessment systeem ter wereld. BG5 is een unieke manier om persoonlijk potentieel en groepsdynamica in werk en leven écht zichtbaar en inzichtelijk te maken. 

Ik ben één van de weinige gecertificeerde BG5 Career & Business Consultants in Nederland. Daarnaast ben ik tevens gecertificeerd NLP Master & Coach

 

BG5 ~ Prakische Human Design

Met BG5 kun je jezelf ‘ont-dekken’, jouw BG5 blauwdruk toont je, jouw aangeboren kwaliteiten, waarom je doet zoals je doet en de valkuilen die op de loer liggen. BG5 is de praktische toepassing van Human Design in het dagelijks werk en leven. Human Design gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ontwerp heeft, een blauwdruk dat al vanaf je geboorte vastligt, je ‘ware ik’. Voor jouw BG5 blauwdruk hoef je dan ook geen ellenlange persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen. Slechts drie simpele, objectieve gegevens zijn nodig: je geboortedatum, tijd en plaats.

Stadsdeel

Zuid

Website 1

http://www.autentico-tu.nl

Wat is je drijfveer?

Ik ben er van overtuigd dat door keuzes te maken die dichter bij jezelf liggen, niet meer te doen wat je denkt dat je moet doen, maar te doen wat je leuk vindt en leuk vinden wat je doet, dat je bijdrage in deze wereld krachtiger en waardevoller is en je een leuker leven hebt.

Dromen of ambities

Mijn droom is een wereld waarin iedereen vanuit zijn eigen unieke potentie kan ontplooien, kan leven en werken, zichzelf mag zijn. In die wereld leven mensen in hun ‘flow’, communiceren helder naar elkaar en zijn zich ervan bewust dat ieder mens authentiek is. Er is respect en waardering voor ieders eigenheid in de verscheidenheid van onze wereld. 

Motto

“Zijn wie je bent dat is geluk”