Bedrijvige vrouw
Naam

Pepe Sikking

Email adres

pepe@pepecoaching.nl

Bedrijf 1

PepeCoaching.nl

Tagline/slogan

PMA coaching voor vrouwen

Categorie/werkgebied

Training & Coaching

Omschrijving werkzaamheden

 

Iedereen heeft weleens een zware periode in zijn leven, privé of op het werk. Moeilijkheden met jezelf, met je partner, je kinderen of met je werkgever of collega’s. Vind jij dan dat je onder alle omstandigheden door moet blijven gaan? Ook wanneer je eigenlijk doodop bent of iets anders zou willen doen? Uiteindelijk bouw jij een muurtje om je heen. Je voelt je niet meer de beste versie van jezelf. Je wordt onzeker, je piekert, ervaart stress of vermoeidheid. Je voelt je vervelend of ronduit ongelukkig. Ook je lijf reageert, je krijgt bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn of maagklachten. Herken je dat? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ik wil je vertellen over “PMA”, een echte kans voor jou. PMA is een unieke manier om van je klachten af te komen en weer met volle energie aan je toekomst te werken. Als PMA-coach ga ik samen met jou op zoek naar de triggers die jouw mentale stoorzenders actief maken. Ja, je leest het goed… mentale stoorzenders… ieder mens heeft er een uniek pakketje van…. ook jij dus, maar je bent je er nog niet van bewust. Dat komt omdat die stoorzenders actief zijn vanuit jouw onderbewuste brein. Daarom kun jij geen goede verklaring vinden voor jouw klachten of nare gevoelens. Met PMA kunnen we de veroorzakers van jouw klachten onschadelijk maken, voor altijd. Dat doen we met het toepassen van een speciale vraagtechniek. We maken daarbij gebruik van het natuurlijk herstellend vermogen van jouw brein. Iedereen heeft dit en kan dit, ook jij dus. Het enige wat jij hoeft te doen is nieuwsgierig zijn en je openstellen voor nieuwe ervaringen en inzichten.
Ik ben Pepe Sikking, sinds 2017 gediplomeerd coach. Amsterdam is mijn tweede woonplaats. Ik heb jarenlang in de zorgsector gewerkt, van secretaresse tot leidinggevende. Ik richt mij als coach graag op vrouwen omdat ik me goed kan verplaatsen en herkennen in hun gevoelsleven en ambities. Ben jij een vrouw die vooruit wil en meer uit het leven wilt halen? Dan ben ik de juiste coach voor jou. Ben jij geïnteresseerd? Maak dan een gratis afspraak voor onze kennismaking. Gun jezelf de ‘PMA Kans’. Heel graag tot ziens. Mobiel: 06.48147315  of email: pepe@pepecoaching.nl

 

Stadsdeel

Zuid

Website 1

http://www.pepecoaching.nl

Wat is je drijfveer?

Met PMA (progressive mental alignment) vrouwen coachen en trainen om daadwerkelijk inzicht en controle te krijgen over het onderbewuste brein. Dat onderbewuste brein stuurt dagelijks voor meer dan 90% ons denken, voelen, beslissen en handelen aan. PMA is de enige coachingsmethodiek die volledig gericht is op het wegnemen van stoorzenders vanuit het onderbewuste brein. Door PMA te beheersen ga je ook anders luisteren naar je medemens, je context van begrip en inzicht verbreedt zich. PMA geeft je de kans de betere versie van jezelf te worden.

Motto

Gebruik de helende kracht van je onderbewuste brein