Bedrijvige Vrouwen – CateringPrinsessen

Amsterdamse CateringPrincessen is een boek dat ruim 60 vrouwelijke cateraars in Amsterdam zichtbaar maakt. Vrouwen die maaltijden bereiden met smaak, liefde en plezier. Van  cupcakes, Surinaamse catering en tapas tot kunstzinnige catering, exclusieve taarten, Zuiditaliaans, vegetarisch en meer… Voor een feest, een evenement,  workshop of de mooiste dag uit je leven, in Amsterdam is altijd een cateraar te vinden die het tot een heerlijke beleving maakt! Proef de dromen, ambities en het waarom achter de cateringbedrijven. En geniet van de persoonlijke eetherinneringen van vier buitengewone cateraars.
Sjaak Pul, artist manager bij Angelique Hoorn Management over Madame Charlotte
”Charlotte is een perfectionist en levert altijd de meest geweldige lunches af op de set van onze fotoshoots, zeker een aanrader!”

De dromen en ambities van Marianne Koorn van Le Beau Gateau
“Wat ik nu doe is het leukste wat er is, daar wil ik mee doorgaan, en dat gecombineerd met lesgeven. Ik geef ook workshops. Veel mensen willen het vak leren. Ik zou ook nog alle verhalen achter mijn taarten op willen schrijven in een boek. En ik zou ook meer een koffiecorner van mijn atelier willen maken. Dan is het hier meer open. Voor iedereen.”

Moeiteloos de juiste cateraar vinden voor een event. Tongstrelende, feestelijke of creatieve catering voor een inspiratiebijeenkomst, trouwerij, netwerkborrel, conferentie, kinderfeest of verjaardagdiner. Alles is mogelijk met de meer dan 60 bijzondere cateraars uit Amsterdam.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?