Foto Patricia Wolf

 

Afgelopen zondag was ik op een event, het eerste lustrum van Bedrijvige Vrouwen waar ik alleen maar kreeg. Een warm welkom, inspirerende workshops, veel goede ondernemerstips op een bijzondere locatie met een zalige catering. Kortom, een middag waar ik en de andere aanwezigen, allemaal verschillende energieke ondernemende vrouwen, het middelpunt van de belangstelling waren en waar de oprichters van dit prachtige netwerk de benen uit het lijf liepen om ons een geweldige middag te bezorgen.” bedrijvige vrouw Chiara Spruit.

 

Van idee naar bruisend netwerk

In een bijzondere locatie aan de Admiraal de Ruyterweg kwamen zondag 8 oktober ruim 50 bedrijvige vrouwen samen om het vijfjarige lustrum van Bedrijvige Vrouwen te vieren! Wat is begonnen met een idee en een paar gesprekken van vrouwelijk ondernemers uit Amsterdam West, is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een bruisend netwerk waar honderden vrouwelijke ondernemers bij zijn aangesloten die dagelijks opdrachten, tips, advies, hulp en inspiratie delen om zo elkaar te versterken in hun ondernemerschap. En dat moest gevierd worden!

 

De gelukkige Ondernemer!

Het thema van de bijeenkomst was De gelukkige Ondernemer! Een gelukkige ondernemer is een succesvolle ondernemer, en andersom, dus hoe haal je het beste uit je onderneming en jezelf en blijf je tevreden en ontspannen? De workshops van deze middag sloten goed aan bij dit thema zoals: Maak jezelf zichtbaar, herkenbaar én superaantrekkelijk van Kiki Verbeek, De Goedgeklede Ondernemer van Fay Abali en Bea Derksen, en Lastige klanten bestaan niet van Jildou Oostenbrug. Maar ook de workshop mindfullnes van Chantal Samson en de hilarische lachworkshop van Daily Coffie gaven de gasten handvatten om vrolijk en ontspannen aan een drukke werkdag te beginnen.

 

Geweldig om een middag zo in te zoomen op mijn eigen bedrijf, iets wat er vaak bij inschiet. En superverzorgd allemaal, prachtige locatie, lekkere tussendoortjes, de get-in-the-mood lachsessie. Alles tot in de puntjes goed geregeld.” bedrijvige vrouw Geertje van Berlo.

 

Inspiratie voor de komende vijf jaar

Maar de core business van Bedrijvige Vrouwen is natuurlijk netwerken, dus dat deden we uitgebreid aan het einde van de middag met overheerlijke hapjes van Caribbean Touch, een cateringbedrijf van bedrijvige vrouw Astrid Echteld. Nieuwe gezichten werden bekende gezichten, en bestaande contacten werden aangehaald. Een mooie middag, die genoeg inspiratie gaf voor de komende vijf jaar!

 

Met dank aan de Gemeente Amsterdam (DMO)

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?