de Gelukkige Ondernemer* Event – 8 oktober 2017

 

Vijf jaar Bedrijvige Vrouwen

 

DE Kracht van je Lach

 

Lachen is gezond
Lachen schept ruimte in je geest, je creativiteit wordt enorm gestimuleerd. Je gaat er van stralen! En samen lachen verbindt, want zien lachen doet lachen! Bovendien is lachen supergezond, een universele taal die iedereen begrijpt en een geweldige energie- en geluksbron.

Wil jij ook ervaren hoe bevrijdend jouw lach kan zijn? Tijdens deze workshop ga je de kracht van je lach ervaren en leren hoe je op een gemakkelijke manier uit de ‘waan van de dag’ kunt stappen. Ze zeggen niets voor niets dat lachen het beste medicijn is, want je kan het altijd en overal voor inzetten.

LachBeleving verzorgt voor bedrijven, instellingen en organisaties lachworkshops in combinatie met ludieke teamverbindende activiteiten. De Lachcoach neemt je vanuit haar passie, positiviteit en plezier mee in een onvergetelijke Lachbeleving.

 

Lachen zonder reden
De lachworkshop is gebaseerd op het Lachyoga-concept van dokter Madan Kataria. Uitgangspunt van dit concept is lachen zonder reden. Tijdens de workshop gaan we op een speelse manier aan de slag met de lach. Wij doen allerlei oefeningen die ervoor zorgen dat lichaam en geest optimaal worden gestimuleerd. Ook is de workshop zo opgebouwd dat iedereen mee kan bewegen en uiteraard mee kan lachen.

 

Duur: 15-20 min

Deelnemers:  alle deelnemers van ‘de Gelukkige Ondernemer’

Workshopleider: Daily Coffie

Locatie: Admiraal de Ruyterweg 537, Amsterdam

 

Over Daily Coffie

Daily is Mindset coach en Lachcoach. Zij gelooft dat ieder mens een unieke sprankeling in zich heeft om in dit leven te kunnen schitteren. Haar persoonlijke missie is jou te motiveren en inspireren om inzicht te krijgen in je zelfopgelegde beperkingen en je mindset te veranderen. Meer lezen over Daily.

 

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?