NieuwjaarsTea

Een groep vrouwelijke ondernemers schoof zondagmiddag 5 februari aan voor de nieuwjaars High Tea bij Ivo’s Kitchen aan het Witte de Withplein in Amsterdam West. Elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen en genieten, dat waren de gezamenlijke doelen van deze Bedrijvige Vrouwen bijeenkomst. Maar vooral ook durf te vragen. Want als ondernemer moet je je sterke en je minder sterke kanten kennen. En weten wanneer je hulp moet vragen of expertise moet inhuren.

 

Durf te vragen

In groepjes maakten we nader kennis, een paar nieuwe gezichten zoals de net gestartte eigenaresse van catering bedrijf Efsus Food Atelier , of Ruth Pelswijk die workshops geeft over haar en beauty, maar ook een aantal bekende Bedrijvige Vrouwen die graag weer eens langskwamen om bij te praten. De Bedrijvige Vrouwen werden eerst in groepjes gedeeld om elkaar gericht vragen te stellen over wat ze nodig hadden: tips, contacten of diensten. Zo ontstonden weer mooie nieuwe verbindingen en werden raakvlakken gevonden. Na dit plenaire gedeelte genoot iedereen van een uitgebreide high tea met zoete en hartige hapjes van Ivo en Svetlana.

 

Een mooie start van het Bedrijvige jaar, tot snel bij de volgende bijeenkomst!

 

Enkele reacties

Eva Kaldenbach

Ik vond het zeer geslaagd! Relaxte zondagmiddag bijeenkomst. Interessante vrouwen, inspirerende gesprekken en ook gave spoken word van Mignon, thanks!”

Ruth Pelswijk

Leuke bedrijvige dames. Ik heb genoten van de middag. Helaas niet een ieder gesproken, Maar er komen nog meer bijeenkomsten dus dan komt het goed.

2 Reacties
  1. […] Lees meer over deze bijeenkomst […]

  2. […] Lees meer over deze bijeenkomst […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?