Van juni tot en met december 2020 heeft Bedrijvige Vrouwen 100 vrouwelijke zelfstandigen versterkt en ondersteunt met online spreekuren om hen te adviseren bij mogelijke en/of noodzakelijke stappen om hun business draaiende te houden tijdens corona.

Vrouwelijke zelfstandige ondernemers in Amsterdam West waren blij verrast dat ze mede dankzij een financiele bijdrage van Stadsdeel West Amsterdam (Fenna Ulichki) kosteloos gebruik konden maken van een online spreekuur en hun ondernemersvragen met een business coach van Bedrijvige Vrouwen konden bespreken. Om ook in te kunnen spelen op de behoefte aan praktische ondersteuning van diverse bedrijvige vrouwen hebben we als extra service tevens vier webinars/online workshops georganiseerd in het laatste kwartaal van 2020.
Twee thema’s kwamen met kop en schouders uit de online spreekuren te weten: het vinden van de juiste klanten (inclusief juiste tarieven) en de business online op orde hebben.

Sinds begin april 2021 zijn we in vervolg op de succesvolle online spreekuren begonnen met het voeren van intakegesprekken voor een BoostYourBusiness traject tijdens Corona. Een traject voor vrouwelijke ondernemers/ freelancers woonachtig en/of werkzaam in Stadsdeel West Amsterdam. Een online spreekuur bleek toch wat kort om vrouwelijke ondernemers uit West een blijvende boost te kunnen geven.

Heb jij ook interesse om een Boost te krijgen via Bedrijvige Vrouwen? Beantwoord de vragen via dit formulier   en misschien kom je in aanmerking voor een intakegesprek voor BoostYourBusiness tijdens Corona.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?