de Gelukkige Ondernemer* Event – 8 oktober 2017

 

Vijf jaar Bedrijvige Vrouwen

 

Maak jezelf zichtbaar, herkenbaar én superaantrekkelijk

 

 

Een gelukkige ondernemer doet haar marketing & acquisitie op een manier die past bij wie ze is en wat ze doet, zonder te schreeuwen, zonder te forceren en zonder ongemakkelijk gevoel. Een gelukkige ondernemer heeft een continue stroom aan klanten. Een gelukkige ondernemer bereikt haar doelgroep.

 

Zichtbaarheid, dat is waar het om gaat. Als je zichtbaar bent, gaan allerlei zaken bijna vanzelf. Een glashelder verhaal helpt je om jezelf te laten zien. Een professioneel profiel is glashelder als het klopt bij wie jij bent, als het een consistent geheel is met focus en een minimum aan ruis. Een glashelder professioneel profiel is een brug naar je doelgroep.

 

In deze workshop leer je hoe je jezelf zichtbaar maakt als professional. Je wordt herkenbaar voor je klanten en je krijgt een natuurlijke aantrekkingskracht. Wie wil dat niet? Noem het marketing. Noem het acquisitie, het maakt niet uit. Ontspannen en gelukkig in je ondernemerschap staan, dat werkt als een magneet.

 

Workshopleider: Kiki Verbeek

Duur: 60 minuten

Locatie: Admiraal de Ruyterweg 537, Amsterdam

Aanmelden: klik hier

 

 

Over Kiki Verbeek    

Kiki Verbeek | GLASHELDERVERHAAL brengt trainers, coaches, adviseurs in korte tijd tot concrete profielteksten van hoge kwaliteit. Met een glashelder verhaal maak je jezelf zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk. Voor professionele dienstverleners die doen wat bij ze past en dat glashelder over het voetlicht willen brengen. www.glashelderverhaal.nl

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?