Vrijdagavond 15 januari 2016

Het ene moment sta je buiten in de regen en het andere moment ben je omringd door heerlijke delicatessen, Griekse gastvrijheid en een groep ondernemende vrouwen. Wat een warm welkom bij de eerste  bijeenkomst van 2016: de wijnproeverij bij Olivity.

Ongeveer 20 bedrijvige vrouwen zijn op deze vrijdagavond aanwezig om te netwerken en wijn te proeven. En die combinatie blijkt behalve hartstikke gezellig, ook enorm succesvol. Er zijn veel bekende gezichten, maar ook een paar nieuwe leden, dus vertelt Helen Sumter in haar welkomstwoordje nog kort iets over het ontstaan en doel van Bedrijvige Vrouwen. Gastvrouw Catarina Tzoridou legt daarna uit dat ze met haar moderne Griekse kookkunst een stukje Griekenland naar Nederland haalt.

Er worden proefglazen Griekse wijn ingeschonken. De aanwezige sommelier vertelt bij elke wijn iets over de herkomst of wijnmaker en laat ons daarna op een prettige manier weer los. Leuk, want als je naast iemand staat en in de wijn een aanknopingspunt voor een gesprek vindt, is het contact snel gelegd en staat de deur weer net een stukje verder open naar elkaars interesses, kwaliteiten, bezigheden en bedrijf.

En voor dat netwerken is na de proeverij alleen maar méér gelegenheid, want het buffet wordt geopend, en met een bordje culinaire lekkernijen zoekt iedereen een plekje bij elkaar aan de tafels. Om de gesprekken te verbreden en te verdiepen, en om van elkaars ervaring en plannen te proeven.

Eenmaal buiten lijkt het de avond een stuk minder koud. Warm van de wijn-spijs combinaties én de leuke ontmoetingen, kunnen we weer opgeladen het nieuwe jaar in. Op 2016!

 

Olivity

Overtoom 239

1054 HV Amsterdam

www.olivity.nl

Collagewijnproeverij1

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?