Vrouwen hebben nog steeds een economische achterstand ten opzichte van mannen. Netwerken is goed voor je

omzet en/of carrière. Vrouwen moeten daarom doen wat mannen al lang doen: elkaar leuke klussen, banen en bestuursfuncties toeschuiven.

En vooral ook ervaringen uitwisselen waar andere vrouwen hun voordeel mee kunnen doen. Vrouwen, zeker vrouwelijke ondernemers, zien net als mannen steeds meer het nut van een stevig professioneel netwerk. De laatste zijn er jaren meer en meer georganiseerde, professionele netwerken van vrouwen opgericht; lokaal en landelijk, voor ondernemers, professionals of branchegerelateerd. Bedrijvige Vrouwen is daar één van.

Bedrijvige Vrouwen

Bedrijvige Vrouwen is dé netwerkorganisatie voor  ruim 1700 vrouwelijke ondernemers in Amsterdam. We netwerken met als doel onszelf, maar ook elkaar te verbinden en te versterken in vakvrouwschap en business. Dat doen wij door het organiseren van workshops, thema- en netwerkbijeenkomsten en (commerciële) samenwerking.

Vrouwelijk ondernemerschap bron economische groei

Ondernemers zijn de drijvende kracht achter de creatie van banen, het ontwikkelen van innovaties, het versnellen van structurele veranderingen in de economie. Vrouwelijk  ondernemerschap in het bijzonder wordt  steeds meer erkent als een belangrijke bron voor economische groei. Het heeft groot potentieel.  Vrouwelijke ondernemers bieden de samenleving andere oplossingen voor management, organisatie en zakelijke problemen.

Bedrijvige Vrouwen Vraagt *

Is jouw bedrijf een goed voorbeeld omdat je veel omzet genereert? Ben je een ondernemer die anderen inspireert? Of zorg je voor brood op de plank voor een aantal ‘werknemers’? Of heeft jouw bedrijf een grote maatschappelijke impact? Of ben je na een faillissement weer succesvol van start gegaan met je bedrijf? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen.

Jouw bedrijf op film?

Ben je bedrijvige vrouw met een pro-abonnement en wil je graag op film vertellen wat jouw ondernemerschap een good practice maakt, mail ons dan. In de volgende Bedrijvige Vrouwenfilm willen we 5 bedrijvige vrouwen aan het woord laten. Je komt met je bedrijfsnaam en website in beeld. De film wordt gemaakt door niemand minder dan filmkunstenaar Vanessa van Gasselt van Global Nomads Productions.

Met een pro-abonnement kun je er tot en met 31 mei as. ook voor kiezen om een eigen film door Vanessa te laten maken.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?