Voor vrouwelijke zzp’ers of ondernemers, woonachtig of werkzaam in stadsdeel West, gemeente Amsterdam is er het ONLINE SPREEKUUR van Bedrijvige Vrouwen. Bedrijvige Vrouwen wil vrouwelijke zelfstandigen gedurende de coronacrisis versterken en ondersteunen met online spreekuren om ze te adviseren bij mogelijke en/of noodzakelijke stappen om hun business boven water te houden, bij ondernemen in de vaak veeleisende thuissituatie en bij het vinden van oplossingen voor ad hoc problemen.

 

Op dinsdag 3 november van 16.00 tot 16.45 uur organiseren we voor vrouwelijke ondernemers woonachtig of werkzaam in Amsterdam het Online Spreekuur ‘Meer succes met Instagram’ met Marjet Wullink / Digital creative strategist | SEO expert

 

Wil je weten wat Instagram voor jou kan betekenen? Wil je meer succes uit Instagram halen? Wil jij starten met Instagram, maar heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen? Heb je moeite om te bedenken wat voor berichten je moet plaatsen? Wil jij meer volgers, leads, klanten en omzet voor je bedrijf en heb je geen idee hoe je dat moet doen?

 

Wacht niet en bestel direct jouw gratis kaart om deel te kunnen nemen. Op dinsdagmiddag 3 november ontvang je van ons de uitnodigingslink.

 

En ben je een vrouwelijke zelfstandige woonachtig of werkzaam in stadsdeel West en wil je gebruik maken van een individueel Online Spreekuur over het werken met instagram of kun je op een ander gebied deskundig advies gebruiken van een business coach. Meld je dan nu aan voor een Online Spreekuur van Bedrijvige Vrouwen via deze link .

Aan het Online Spreekuur van Bedrijvige Vrouwen zijn dankzij een financiële bijdrage van stadsdeel West, Gemeente Amsterdam geen kosten verbonden.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?