Mindfull op reis

In september 2015 ging ik samen met een ander teamlid van Bedrijvige Vrouwen mee op een yogareis naar Cyprus georganiseerd door bedrijvige vrouw Jacqueline Huisman.  Ik die nog nooit een yogales heb gevolgd. Ik heb zo enorm genoten van de reis,het gezelschap , de locatie, het eten, het weer, de zee, de inspirerende vrouwen, de yogalessen, het mindfull bezig zijn en het doen waar ik zin in had. Ik heb me in 12 jaar niet zo uitgerust gevoeld als na deze week. Het leek een soort retraite. Ik gun iedereen een dergelijke reis.

 

Ruimte in mijn hoofd

Als bedrijvige vrouw  merkte ik tijdens deze reis al snel dat de rust en ontspanning, vrijwel direct ruimte creerde in mijn hoofd. Ik had opeens de rust en tijd om aan zaken toe te komen waar je als ondernemer niet aan toe komt. Ik las relevante stukken voor mijn werk en schreef plannen. Niet alleen een retraite dus maar ook een business retraite.

 

Renew Yourself Week

Vandaar ook mijn enthousiasme toen ik hoorde over de plannen van Nancy Poleon voor een Renew Yourself Week.  Een week  met yoga en meditatie op een prachtige plek in Andalusie, Spanje. Maar niet alleen yoga en meditatie maar ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling en nieuwe skills leren. Skills die je bij terugkeer direct in kunt zetten om je bedrijf verder te laten groeien.

Nancy als een van de beste marketeers van Nederland zal je bovendien over personal branding want weten hoe je jezelf in de markt kan zetten is een essentieel onderdeel van je toekomstplanning. Na persoonlijk een training bij haar gevolgd te hebben, kan ik haar van harte aanbevelen.

 

Waar: Andalusie

Wanneer: 8- 15 april 2017

Meer weten?: Renew Yourself Week

 

 

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?