Netwerken, daar moet je niet over praten, dat moet je gewoon doen! Zo heette de workshop van coach en teamlid Bedrijvige Vrouwen Jildou Oostenbrug

op het grote BV evenement Bedrijvige Vrouwen Werkt! 17 april in de Nieuwe

Liefde. Dit motto werd meteen in de praktijk gebracht door alle Amsterdamse vrouwelijke ondernemers die afkwamen op dit event met workshops,  1 masterclas en een netwerkborrel.

 

Voorbeeld

De middag werd geopend door initiatiefneemster Helen Sumter en  Wethouder Simone Kukenheim van de Gemeente Amsterdam. Helen sprak onder meer over het belang van het voorbeeld dat je als ondernemende vrouw geeft aan je kinderen. Wethouder Simone Kukenheim sloot hierbij aan als full time werkende vrouw met een gezin, ze benadrukte het belang van economische onafhankelijkheid van vrouwen en de vrijheid om jezelf te ontplooien en ontwikkelen.

 

Nuttige contacten

Na de plenaire opening waren er twee workshoprondes. Deelnemers konden kiezen uit workshops zoals “Spreken zonder stress”, “Hoe schrijf ik een onweerstaanbare offerte”, “belasting: leuker kunnen we het wel maken” en andere voor ondernemers nuttige workshops, allen gegeven door vrouwelijke professionals. De middag werd afgesloten met een netwerkborrel, waar weer nodige leuke en nuttige contacten werden opgedaan.

 

Reacties

De reacties op het event waren unaniem positief:

 

“Zeer leerzame, informatieve en gezellige bijeenkomst. Goed georganiseerd en hoge kwaliteit workshops. Ik heb geleerd en genoten.”

 

“Hartelijk dank voor de heerlijke netwerkmiddag. Goede workshops en fijne ontmoetingen in een mooie locatie.”

 

“De workshops waren zeer inspirerend. De eerste was Offertes schrijven. Handige duidelijk tips die je ook in andere communicatie kunt gebruiken. De tweede was Je eigen verhaal vertellen. Die vond ik iets minder goed, maar daar heb ik weer hele leuke contacten opgedaan dus ook zeer waardevol. Mijn complimenten over de organisatie maar ook de mix van vrouwen. Echt tof.”

 

Bedrijvige Vrouwen bedankt alle ondernemende vrouwen voor hun aanwezigheid bij Bedrijvige Vrouwen Werkt! en we hopen jullie weer te zien op de Zomerse Netwerkproeverij op vrijdagavond 8 juli as.!

13036471_1073638446028342_1689461030_o

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?