Zeker vijftig ondernemende vrouwen verzamelden zich afgelopen vrijdag 27 november in restaurant Wilde Westen in Bos en Lommer. Terwijl de regen buiten viel, bruiste het binnen van de energie. Het werd een geslaagd Bedrijvige Vrouwen Werkt! Event.

Workshops, netwerken en ervaren hoe Bedrijvige Vrouwen werkt, daar ging het op deze middag. Na korte welkomstwoorden van Helen Sumter, voorzitter Jildou Oostenbrug en teamlid Maartje Oome, was er een prachtig filmpje van filmkunstenaar Vanessa van Gasselt. Vervolgens begaven de deelnemers zich naar de door hen uitgekozen workshops: Je gunfactor verhogen, een Wijkonderneming starten of de Verhalensalon: ondernemen is…

Enkele reacties over het event

Dankzij Hatice was ik er gisteravond ook bij. De opzet heeft mij positief verrast en ik kan niets anders zeggen dan dat het een Topavond was. Een voor mij nieuwe manier van netwerken. Meer diepgang!

Marjan Hartman

Als ik het totaal aan foto’s bekijk en de avond nu als een film terug ervaar, kunnen jullie weer terugkijken op een geslaagd evenement waarbij er veel vrouwen met veel nieuwe inzichten en nieuwe energie naar huis zijn gegaan. Zelden is het zo leuk om te fotograferen! Een inspirerende omgeving met ondernemende pittige tantes die er voor gaan! Persoonlijk ga ik zelf snel een keer langs bij restaurant Wilde Westen. Tevens heb ik veel leuke nieuwe contacten opgedaan, on the job.

Patricia Wolf, fotografe

Blij dat Ik geweest ben , Informatie was super ! Bedankt !

Titia Wong

Na de workshops en een korte pauze begeleidde Jildou Oostenbrug net netwerken door middel van een vraag en aanbodmarkt. Eerst gingen deelnemers een op een met elkaar in gesprek, vertelden elkaar wat ze te bieden hadden en wat ze eventueel zochten. Iedereen schreef vraag en aanbod op een vel op de muur, zodat aanwezigen konden “shoppen” voor producten of diensten, of een match konden vinden met wat zij zelf te bieden hebben.

Na afloop werd er nog gezellig nagepraat en genetwerkt. We waren blij om veel bekende gezichten weer te zien, en om veel nieuwe vrouwen te mogen verwelkomen! Iedereen hartelijk bedankt voor je aanwezigheid en graag tot de volgende Bedrijvige Vrouwen bijeenkomst.

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?