Single moeder en loop je rond met plannen om een eigen bedrijf te starten? Of ben je onlangs gestart? Op maandag 10 oktober 2016 organiseert Single SuperMom voorafgaand aan het Top100 event van Opzij een netwerkbijeenkomst speciaal voor jou en andere (ondernemende) single moms. Kom je ook?

 

Samen eten en drinken en andere (ondernemende) single moms ontmoeten. Aansluitend gaan we naar het Top 100 event van Opzij. Laat je verrassen door de talks van vrouwen aan de top. Leer van de successen en blunders van andere vrouwen. Na afloop van de talks kun je speeddaten met invloedrijke vrouwen en experts. Stel je vragen, of leg je dilemma voor en hoor hoe zij dat hebben aangepakt.

 

Op deze avond maakt Opzij hun top 100 invloedrijkste vrouwen bekend. Het hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de invloedrijkste vrouw van Nederland. Wie weet sta jij door over een paar jaar!

 

Programma:
Inloop in Ajax Foyer 18.00 – 18.15
Welkomstwoord en voorstellen 18.15 – 18.30
Gezamenlijk eten en voorstel rondje 18.30 – 19.15
19.15 – Naar de Grote zaal
19.30 – Opzij Topevent inclusief speeddates- Grote zaal
21.45 – Speeddates
22.30 – Einde van de avond

 

Meld je direct aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden: Stuur een mail naar info@singlesupermom.com en licht kort toe waarom jij zou willen deelnemen aan deze avond. Heb jij plannen om voor jezelf te beginnen? Wie weet ben jij straks een van de single moms die mag deelnemen aan het traject Single SuperMom Onderneemt  dat Single SuperMom in samenwerking met Bedrijvige Vrouwen organiseert in 2017. Kortom een super deal!

Waar: Stadsschouwburg te Amsterdam
Wanneer: maandag 10 oktober 2016

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?