Bedrijvige Vrouwen bestaat dit jaar tien jaar

En dat vieren we met verschillende activiteiten van 25 maart tot en met 25 september 2022. Zo trapten we op vrijdagavond 25 maart as. af met het BV Spring Café in Buurtboerderij Ons Genoegen.

Een BV Cafe waar we gezamenlijk aten, dansten met Silent Disco CLUB DEEJAYNE en netwerkten. In een ontspannen setting elkaar weer live ontmoeten, ervaringen uitwisselen, nieuwe contacten opdoen en een dansje waagten. En dit alles op de magische plek Buurtboerderij Ons Genoegen in het Westerpark.

Op zondag 25 september sluiten we ons jubileumjaar af met een middag- en een avondprogramma met ca. 5 a 6 kwalitatieve workshops, lezingen of ‘mini-masterclasses’. Er is ruimte voor serieuze en ontspannen onderwerpen. En voor wie wil kan er gedanst worden met Deejayne Silent Disco. En voor iedereen die bekend is met Bedrijvige Vrouwen zal er goed voor de inwendige mens gezorgd worden.

Waar? Fay’s Place
Tijd (o.v.b.): 13.30 – 19.30 uur
Wat: Workshops, netwerken, ontspannings activiteiten,  hapjes, drankjes en voor wie wil Silent Dansen met CLUB DEEJAYNE van bedrijvige vrouw Jane Poerwoatmodjo

Zin om weer inspirerende bedrijvige vrouwen te ontmoeten. Bestel snel je kaartje!!!

Benieuwd naar activiteiten die wij in de afgelopen tien jaar hebben georganiseerd. Bekijk alvast een selectie van workshops die Bedrijvige Vrouwen de afgelopen tien jaar heeft georganiseerd. Binnenkort delen we een zo volledig mogelijk overzicht.


0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?