Het Back2Busines traject van Bedrijvige Vrouwen heeft mij een liefdevolle duw in de  rug gegeven. Ik zie deze kans als een lot uit de loterij. Het gevoel dat er iemand een hand uitsteekt en zegt “kom, ik help je wel”. Het is ook fijn om met meerdere vrouwen in zo’n traject te zitten en in de bijeenkomsten te delen wat er speelt.

 

Jildou heeft mij doen beseffen dat mijn kwaliteiten en kennis de wereld in geholpen moest worden. Zij geloofde in mij, wat mij ook weer zelfvertrouwen gaf en daardoor weer de draad kon oppakken. Ik zat privé en in mijn onderneming vast! De tips en de coaching om mijn onderneming een boost te geven hebben mij direct geholpen. Met veel humor, pit en liefde heeft ze mij een spiegel voorgehouden. En dat heeft ook míj letterlijk een boost gegeven. Zij voelde precies aan hoe ze mij de goede richting in kon duwen. En dat is niet de makkelijkste weg, maar wel de beste.

 

Dat blijkt, want mijn doel was om klanten te krijgen en dat is gelukt! Ik geef nu zelfs workshops. Zes maanden geleden had ik dat niet gedurfd. Ontzettend bedankt voor deze kans! Ik vond het superfijn om gesteund te worden door Back2Business, mijn coach en alle andere 9 vrouwen!”

Gulcan

 

Meedoen met het derde Back2Business traject voor vrouwen in West? Kijk of je in aanmerking komt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?