Er is er één jarig hoera hoera, dat kan je wel zien dat is… Normaal ga je naar een feestje en dan geef je iets. Je geeft een cadeau, je zingt een lied, je besteedt aandacht aan het feestvarken, degene die het feest geeft staat in het middelpunt van de belangstelling.

Afgelopen zondag was ik bij een feest, het eerste lustrum van Bedrijvige Vrouwen waar ik alleen maar kreeg. Een warm welkom, inspirerende workshops, veel goede ondernemerstips op een bijzondere locatie met een zalige catering. Kortom, een middag waar ik en de andere aanwezigen, allemaal verschillende energieke ondernemende vrouwen, het middelpunt van de belangstelling waren en waar de oprichters van dit prachtige netwerk de benen uit het lijf liepen om ons een geweldige middag te bezorgen.

Dank jullie wel Bedrijvige Vrouwen! Ik kijk uit naar de volgende bijeenkomst en wens jullie nog vele jaren toe!

 

Chiara Spruit – Indiaan in je kast

 

Chiara Spruit helpt anderen de wereld jouw mooiste kant te zien. Ze winkelt met jou in je eigen kledingkast. Hoe duurzaam! Ze kijkt samen met jou of je kleding weergeeft wie je bent en wil zijn. Haar bedrijf heet Indiaan in je kast. Chiara geeft een tip hoe je jezelf als bedrijvige vrouw kunt blijven ontwikkelen.

Oktober 2017

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?