Chiara Spruit helpt  anderen de wereld jouw mooiste kant te zien. Ze winkelt met jou in je eigen kledingkast. Hoe duurzaam! Ze kijkt samen met jou of je kleding weergeeft wie je bent en wil zijn. Haar bedrijf heet Indiaan in je kast. Chiara geeft een tip hoe jouw “klant-funnel’ altijd gevuld blijft.

 

Als ondernemer is het nodig om regelmatig te investeren in je onderneming, om nieuwe klanten te prikkelen, of om bestaande klanten terug te laten komen. Maar ook om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Jouw “klant-funnel” moet altijd gevuld zijn,  daarom moet je op tijd beginnen met zaaien. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van je website. Je hebt alleen niet altijd geld klaar liggen voor dit soort grotere investeringen. Dus hoe los je dit op?

 

Denk eens aan ruilhandel! Jij hebt een unieke dienst in de aanbieding, en tijd is geld. Dus betaal met je eigen tijd! In het voorbeeld van de website zou je de bouwer kunnen vragen of je van dienst kunt ruilen. Zij/hij maakt een nieuwe website voor jou en jij biedt jouw diensten aan als wederdienst. Het is wel belangrijk van te voren hele duidelijke afspraken te maken:

 

–  Leg het aantal uren dat met beide diensten gemoeid is vast. Zo zou het kunnen dat er door een van de partijen toch een klein bedrag moet worden betaald als er een groot verschil is in uren.

– Spreek een goede deadline af. Ook bij ruilhandel wil je weten waar je aan toe bent.

– Deel elkaars expertise binnen je eigen netwerk, zodat je goede werk voor jou gaat spreken.

 

Ik heb dit zelf al een aantal keer succesvol toegepast en het werkt fantastisch. Veel succes in het vinden van jouw ruilpartner!”

 

Indiaan in je kast

tel. 06 21 83 85 43

e-mail: chiara@indiaaninjekast.nl

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?