Welke workshop, lezing of masterclass zie jij graag terug op ons 10 jarig Jubileum dit voorjaar?  Denk er alvast over na.

Zie hieronder  alvast een selectie van workshops en anderzijds uit de afgelopen tien jaar. We vullen dit overzicht de komende tijd aan. En binnenkort kun je ons laten weten aan wat voor workshop of activiteit jij graag deelneemt tijdens de viering van Bedrijvige Vrouwen?

Of misschien wil je zelf een workshop of lezing verzorgen…Dat horen we ook graag.

 

  • Workshop Leuker kunnen we het wel maken/ Ruth Sival Groenveld

Deelnemers gingen met registeraccountant Ruth in op dingen als het aannemen van personeel, wel of geen auto van de zaak, het kiezen van de juiste rechtsvorm, samenwerken of niet en het uitbesteden van administratie. Maar ook de reguliere btw aangifte en aangifte inkomstenbelasting kwamen aan bod.

Workshop Netwerken, daar moet je niet over praten, dat moet je doen /Jildou Oostenbrug

In deze workshop ontdekten ondernemers de onuitputtelijke kracht van netwerken. Hoe doe je dit op een ontspannen en actieve manier? Tijdens de workshop werden er direct nuttige contacten gelegd tussen ondernemers en andere mensen waar zij vanuit hun bedrijf of overheidsbeleid iets voor konden betekenen, of andersom.

 

De grote acquisitiequiz – wat weet jij van sales? / Linda Abrams

Wat doet en drijft jouw potentiële opdrachtgever en hoe kun jij daar met

jouw producten en diensten op inhaken?

 

Workshop Pakkend spreken zonder stress / Jacqueline Hulleman

Doel van de workshop was om de deelnemers meer inzicht te geven in waar hun persoonlijke kracht als spreker ligt en hen een aantal tools en tactieken in handen te geven die hen helpen hun skills als spreker te versterken.

 

Lezing Geld moet rollen, en het liefst mijn kant op / Pieter Rietman

De lezing van Pieter was geen Amerikaanse stijl “Je kunt alles bereiken wat je wilt” verhaal. Maar een nuchtere kijk op ondernemen, en de risico’s die dat met zich meebrengt. En vooral een inspirerend, persoonlijk verhaal over de zoektocht naar balans tussen financieel succes en persoonlijk geluk.

 

Workshop Conceptdenken– oefening: tekenen/kleuren van je bedrijf als superheld /Natascha Ioppi

In de workshop “Je bedrijf al superheld” doe je eerst een oefening in conceptdenken en dan ga je je bedrijf tekenen/kleuren als superheld.

 

Masterclass Onweerstaanbare offertes schrijven / Natasja Hoogenboom

Zonder offertes geen nieuwe omzet. Toch bevriest menig ondernemer als een offerte de deur uit moet. Het vlotte verkoopgesprek wordt op papier

onherkenbaar en ambtelijk vertaald. Natasja gaf in 2017 een workshop over het schrijven van aantrekkelijke, overtuigende offertes en aanbestedingen.

 

Workshop Is er een markt voor mijn dienst? / Stephen Deul

Hoe kom je erachter of er wel een markt is voor jouw product of dienst? Hoe ziet je potentiele doelgroep eruit?

 

Workshop Social media effectief inzetten voor je bedrijf /Sharon van Sprang

Social media, omdat het moet? Iedereen heeft het over social media, je kunt er niet om heen. Maar wil het echt nut hebben voor je bedrijf, moet je eerst goed nadenken over wat en wie je wilt bereiken. Als je gericht te werk gaat, kost Social media niet veel tijd en is kan het heel het effectief zijn.

 

Workshop Introductie SEO /Marjet Wullink

Je hebt tijd en geld gestoken in een mooie website voor jou en je bedrijf. Dan wil je ook op internet gevonden worden! SEO, oftewel Search Engine Optimalisation, het klinkt ingewikkeld en technisch, maar met een aantal handzame tips en trucs kun je zelf zorgen dat je site hoger in Google komt.

Bedrijvige vrouwen is een initiatief van SumPro

Neem contact met ons op

We zullen je e-mail z.s.m. beantwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?